Еуратек

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Zhelyazkov89

Škoda Фен²

Гараж: EX Citigo 1.0 MPI
EX Octavia 3 FL 1.8 TSI Vision
EX Fabia 3 FL Edition 1.0 MPI
EX Superb 2 FL, 2.0 TDI CR, 4x4
EX Superb 3 FL Edition, 2.0 TDI 7DSG, 4x4
EX Haval H6 3rd gen 2.0 204, 4x4
Octavia 4 FL 1.5 mHEV Edition 130
Leapmotor T03 BEV 37.3kW, 95hp

Еуратек

Мнение от Zhelyazkov89 »

Колеги, някой има ли информация кога ще пуснат пролетните отстъпки за смяна на масло, филтри и труд в Еуратек? По мои наблюдения всяка година по това време правят, но тази виждам само за летни гуми, поне засега.
Polar_Bear

Шкода Новак

Еуратек

Мнение от Polar_Bear »

Колега Zhelyazkov89, след Гергьовден. :)

https://photos.app.goo.gl/8NBiB5xin3NzMm5o8

https://photos.app.goo.gl/yTWTv17d7uYwC4xJ9
Аватар
Karykoff

Škoda Фен

Гараж: Karoq 1.5 TSI, ръчка
ex: Touran 1.9 TDI, ръчка

Еуратек

Мнение от Karykoff »

Това ли е формата за "жалби", проблеми, оплаквания и т.н.?
https://service.skoda-auto.bg/feedback

И до кои email адреси също да изпратя мрънкането си? Чудя се до Чехия кой мейл да ползвам освен [email protected], от който най-вероятно ще ми върнат отговор "свържете се с местния дилър на Шкода..." или нещо от сорта.
Аватар
_56_

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Kodiaq RS 2026
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от _56_ »

Karykoff написа: 13.04.2026, 15:12:28 Чудя се до Чехия кой мейл да ползвам освен [email protected], от който най-вероятно ще ми върнат отговор "свържете се с местния дилър на Шкода..." или нещо от сорта.
Чехите сигурно ще ти отговорят, след което ще препратят към нашите, и те ще се свържат с теб. Аз бих им писал само за нещо, което в БГ ме му обръщат внимание.
Изображение
Аватар
spaldingrs

Škoda Фен²

Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017

Еуратек

Мнение от spaldingrs »

Karykoff написа: 13.04.2026, 15:12:28 И до кои email адреси
Аз съм си комуникирал с тях на [email protected]. Много бързо ми отговаряха, дори след първия мейл(писан от мен на английски), плодължихме с кореспонденция на български като те бяха първи, разбира се. ;)

...между другото, в приложението на Шкода в контакти е този мейл. Не се сетих веднага.
Изображение
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
Аватар
oggie

Škoda Ентусиаст

Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI

Еуратек

Мнение от oggie »

Това сега как да го разбирам? По принцип съм си записал час за 13:30 .... [smilie=sarcastic.gif]

Изображение
Изображение
Аватар
Karykoff

Škoda Фен

Еуратек

Мнение от Karykoff »

При искане да ми пратят становище относно състоянието на колата, установено при сервизните посещения, от ЕТ ми пращат само протокола/листа, който подписвам на място при приемане от моя страна на колата. Там има също и написано кратко становище. Не ми пращат стойностите от стенда, който твърдят, че е минала. Не че не им вярвам, но не ми ги пращат, а ги поисках. Отделно разписано становище няма, а и на английски отказват да превеждат.
Какъв опит имате вие? Какво да ги правя, какво реално могат да ми изпратят, дали се ослушват или трябва нещо конкретно да им напиша (освен по едната майна)?
Аватар
Драгомир

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М

Еуратек

Мнение от Драгомир »

На О3-ката имах омасляване на предните амортисьори. При влизане на колата в ЕТ по друг повод им го казах. При вземане на колата ми заявиха, че няма проблем с амортисьорите и било напълно нормално да са омаслени. Нямаше предложение от типа - ще ги избършем, покарайте Х км. и елате пак да видим омаслили ли са се отново.
След няколко пъти настояване от моя страна да ми дадат документ, в който да пише черно на бяло, че всичко е наред, приемчикът взе един бял лист, написа на ръка, че всичко е в норма и няма опасност при движение, и се подписа.
В последствие видях, че и дата няма, но вече си бях тръгнал и не ми се занимаваше повече.
Аватар
mokanina

Шкода Новак

Гараж: Superb Combi MK3 2.0 TSI 140 kW

Еуратек

Мнение от mokanina »

Здравейте колеги,
Има ли някаква процедура за проверка дали реално е извършено техническо обслужване на автомобила? Мога ли да изискам запис от камерите или нещо подобно?

На 22.05 уж ми обслужиха колата в официален сервиз на марката - масло, филтри и спирачна течност.

Преди да я закарам проверих цвета и нивото на маслото. След изминати около 120 км(след обслужването, на същия ден) отново го проверих - нямаше разлика(ръждивокафяво), което сериозно ме кара да си мисля, че масло и маслен филтър не са сменени.
Аватар
ba7ka7a

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 4 FL Combi 2.0TSI 4x4

Еуратек

Мнение от ba7ka7a »

Лично аз се съмнявам в подобни шмекерии. Цвета на маслото не е фактор. Другият път може да си източиш масло преди и след, и в лаборатория за проба. Всичко друго е ЕЖК.
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Еуратек

Мнение от JORDITO »

mokanina написа: 26.05.2026, 10:37:45 което сериозно ме кара да си мисля, че масло и маслен филтър не са сменени.
Отиваш при шефа на сервиза. Искаш записи от камерите на подемника с твоята кола. Сядаш на един стол и си гледаш. После се извиняваш културно и си тръгваш.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Аватар
Karykoff

Škoda Фен

Еуратек

Мнение от Karykoff »

Шкода можеха много лесно да избегнат такива ситуации ако в шоуримите им бяха с чакалня с изглед към сервиза. Който е патил или няма доверие да си стои и да гледа докато си пие кафето. Или да имат процедура по заснемане на ключови моменти от ремонтите, които да се предоставят на клиентите накрая с протокола. Все практики от други производители.
Аватар
Lemi_

Škoda Фен²

Гараж: Kodiaq FL TSI 190 h.p.

Еуратек

Мнение от Lemi_ »

Лично аз ,за гледането как работи механика съм против , но за няколкото снимки -твърдо да. Всъщност няма да се учудя ако вече съществува подобна практика.
I ask you to judge me by the enemies I have made
baijoro

Škoda Ентусиаст

Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI

Еуратек

Мнение от baijoro »

А който го гризе червейчето на съмнението, след като си получи снимките, ще пита тук
"А тези снимки от моята кола ли са, или от съседната по подемник?" [smilie=sarcastic.gif]
mazut

Škoda Фен²

Еуратек

Мнение от mazut »

Ааа не.... снимки само с воден знак и защитна лента... [smilie=sarcastic.gif]
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”