Пиши на личноMr_Electric написа: 28.02.2026, 22:56:23 Добър ден а как може по рама да се разбере PR номерата за дискове и накладки че нямам лепенка и доста се ровех в нета но нищо не намирам
Проверка на VIN
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Nikolaycenov
- Гараж: .
'18 Skoda Superb SportLine 2.0 TDI, DSG7, 150кс
'22 Skoda Enyaq Fouders Edition iV80 - Обратна връзка:
Проверка на VIN
-
bojilbojiloff
Проверка на VIN
Колега, имаш ли още останали кредити за проверка ?skodilac написа: 02.09.2025, 07:10:12 Останаха ми 2 проверки в Carvertical (купих си пакет от 3 че за 1 искаха почти толкова пари като за три) мога да съдействам с проверка. Пишете ми на лично.
-
todorovatdtd
Проверка на VIN
Здравейте!
Има ли кой да ми помогне с проверка на този VIN: TMBJC7NEXE0227440
Колата ми я продават като дошла от представителство на Шкода в Германия, на 234к километра, но проверката по номера, която аз платих преди малко в.. carvertical може би, показва, че последно е засичана на 133к пробег.
Предварително благодаря!
Има ли кой да ми помогне с проверка на този VIN: TMBJC7NEXE0227440
Колата ми я продават като дошла от представителство на Шкода в Германия, на 234к километра, но проверката по номера, която аз платих преди малко в.. carvertical може би, показва, че последно е засичана на 133к пробег.
Предварително благодаря!
- Nikolaycenov
- Гараж: .
'18 Skoda Superb SportLine 2.0 TDI, DSG7, 150кс
'22 Skoda Enyaq Fouders Edition iV80 - Обратна връзка:
Проверка на VIN
Пиши на лично
-
Shon
Проверка на VIN
Здравейте колеги! Може ли съдействие за проверка на VIN: TMBKE61Z1C2196291? Продават я колата за 261К км, уж е внос от Швейцария...