Ти разви теории дълбоки
Бъдете повече над тези неща кой какъв номер си сложил. Може пък да го кефи човека. Един го кефи това, друг курви, трети хазарт.... наркотици....ракия.... хора разни

Пак си хал-хабер!bega4kata написа: 05.04.2026, 13:16:13 Вчера гледам във фейсбук един снимал едно ГЛБ спрял малко накриво. Сега дали е заради да не спира до него друг и да му начеше бордовете с вратите си, или просто така е бързал нещо човека...... постовете са мега злобно завистливи 85%.
Другите 10% са че ще му я надерат, гумите ще му пукат, колички и торба с боклук на предния капак щели да му сложат. Пълна трагедия е обществото.....и само защото е хубава някаква кола. Ако беше някоя корса щяха да кажат бързал, с малко дете е сигурно, трябва място да свали детето.....трудноподвижен възраствн е возил....

Положението започва да излиза извън контрол определено и тази АI лайнарщина трябва да приключи възможно най-скоро.ba7ka7a написа: 06.04.2026, 14:48:58 жете Чао на физическата връзка между волана и пътя и дано сте в добри отношения с AI за да не ви спре кормилото, когато най- ви трябва.
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)

Абе какви глупости ми говориш не доумявам. Това какво общо има?! И освен това не е така.BlackPearl написа: 06.04.2026, 11:56:35 Ама....... ти и на 80 да станеш, няма го разбереш!
Твоето мислене е: Бал съм му мамата....., имам човек- той ще ме оправи!
Е , за това няма да се оправим!

Освен че няма никаква информативност, ами и той забавя като реакция. Като на електронна игра. Много ще им допада на новото поколение, бъди сигурен. Те точно с това малоумно забавяне са свикнали от играта на компа или ПС.ЦецоNOL написа: 06.04.2026, 17:06:09Положението започва да излиза извън контрол определено и тази АI лайнарщина трябва да приключи възможно най-скоро.ba7ka7a написа: 06.04.2026, 14:48:58 жете Чао на физическата връзка между волана и пътя и дано сте в добри отношения с AI за да не ви спре кормилото, когато най- ви трябва.
От Няколко месеца имам възможност да карам такъв автомобил с такава кормилна уредба.
Това е УЖАС най-ужасен
Никаква информираност, никаква обратна връзка с пътя...........
Да не говорим, че на тостер на волана сложили пера![]()

Сега виждам, че си го тествал. Браво, хубаво, че си описал и ти впечатленията! Как се усеща въздушното окачване, и всъщност с такова ли беше? А и ти имаш ли и ти въздушно на твоя Мерц?bega4kata написа: 06.04.2026, 19:25:41 Така че новото глц електрическо, много ми хареса.
Бих си го купил ако искам електрически сув!
Аз май точно такъв тип кола искам за следваща. За сега се възприемам с БМВ-то IX3, да видим след време на какъв акъл ще съм.
Централно табло като на Тойота, все едно със зеге е изрязано. Отстрани на седалката е цялата пластмаса на света... и като добавиш и китайската предна решетка... ми не, определено и да имах парите, а съм фен на Мерк, няма да си го купя. То лошото е, че и БМВ човек да иска да вземе там е още повече трагедия дизайна. Enyaq Coupe пред това от снимката... е като Мерцедес
За какво да му е на човек електрически сув? Да е с аеродинамиката на тесла (или новото CLA) бих го разбрал. Но електрик, освен ако не е основен автомобил в семейството, не виждам никакъв смисъл от толкова голямо купе.