Нов Suv Skoda Peaq
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- ba7ka7a
- Гараж: Octavia 4 FL Combi 2.0TSI 4x4
- pavel31
- Гараж: Skoda Kodiaq 190 TDI 4x4
Нов Suv Skoda Peaq
Чета из нета, че ще може да тегли до към 2 тона (надявам се истина)
https://www.completecar.ie/car-reviews/ ... eview.html
Ще ми отива на прическата една такава голяма кола.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
https://www.completecar.ie/car-reviews/ ... eview.html
Ще ми отива на прическата една такава голяма кола.
Ride as much or as little, as long or as short as you feel. But ride. - Eddy Merckx
- Stoyanov
- Гараж: Superb III, L&K, TSI 190 к.с.
BMW 3 e92, 400+ к.с.
Нов Suv Skoda Peaq
Най-интересно ми беше частта с "Plust, it has highly practical 37l frunk under the front bonnet". Искали са да кажат "hardly practical".
Шегата настрана, явно ще е доста добра кола. Предполагам това ще е еквивалента на VW Atlas, който май скоро ще излиза, но не следя новини за него. Изглежда да има същата визия.
Ами дано са сътворили нещо наистина добро. Малко ще е голяма, но дано се окаже на добра цена.
Шегата настрана, явно ще е доста добра кола. Предполагам това ще е еквивалента на VW Atlas, който май скоро ще излиза, но не следя новини за него. Изглежда да има същата визия.
Ами дано са сътворили нещо наистина добро. Малко ще е голяма, но дано се окаже на добра цена.
- ba7ka7a
Нов Suv Skoda Peaq
Какво имат предвид тук? Прибиращи се дръжки на вратите може би?● Clever aerodynamic features
- oggie
- Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI
Нов Suv Skoda Peaq
А-колоната ми се струва, че е доста скосена дебела и ще създава доста сериозна мъртва зона при завой. Не знам на живо как би изглеждало но прозорците на предните врати ми се виждат доста малки. Страничните огледала ми седят малко, като подарени.
- димон
- Гараж: Octavia 4 FL TDI
- Обратна връзка:
Нов Suv Skoda Peaq
Ще атакуват и ще разбият американския пазар.
Ще направят завод в Джорджия.
Ще направят завод в Джорджия.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Нов Suv Skoda Peaq
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Нов Suv Skoda Peaq
Ако базовият модел наистина е само 201 коня, 63 KW и на един мотор, с тия 55 евра ще видят зор да продадат и бройка.
Бееееее.....
- Stoyanov
- Гараж: Superb III, L&K, TSI 190 к.с.
BMW 3 e92, 400+ к.с.
Нов Suv Skoda Peaq
Аз ще направя тъпо сравнение, защото е по малка кола, но ix3 40 е 82,6 квч батерия с над 300 к.с и е БМВ. Цената ще му е по-ниска от Peaq с голямата батерия, а пробега ще е по-голям уж (635 WLTP).
Та само ако наистина ти трябва огромен багажник или 7 седалки има смисъл това чудо.
Предполага се, че е тип кола, с която да ходиш на някакви семейни пътешествия и тн. Базовия вариант батерия ми се струва, че директно отпада.
Та само ако наистина ти трябва огромен багажник или 7 седалки има смисъл това чудо.
Предполага се, че е тип кола, с която да ходиш на някакви семейни пътешествия и тн. Базовия вариант батерия ми се струва, че директно отпада.
- ba7ka7a