Пътувам постоянно.Kiko написа: 21.03.2026, 22:49:12 За пистите се шегувах - просто са ми най-близо да видя колата на живо
ще се нагласим.Ще се радвам.
Може и като идваш насам към Бургас или по Пловдив
Kiko написа: 21.03.2026, 22:49:12 Знаеш, че ти следя проектите още от Ауди форума и Келеша ( лека му пръст ) и за мен си един от истинските автомобилни фенове в България
Не знам дали може някой да ме разбере.В смисъл, тези , които вече се возиха, караха я или просто седнаха вътре, знаят за какво иде реч.Kiko написа: 21.03.2026, 22:49:12 Много се радвам, че си намерил колата, която ти доставя толкова много удоволствие.
Едвам дочаках да се събудя днес и да ида да я запаля и вече от 30 мин съм на кафето , джуркам си и я гледам.
Много, ама много рязко спря да ме вълнува кой , каква кола кара.Или по-скоро каква кола има.В моите представи имам всичко , което човек може да иска от един автомобил.
Тълпите от деца и ъийнеджъри ,които ме нападат не ги коментирам изобщо.
Миналата седмица работих с него, отивам на еконта да карам кашони, връщам се и отпред на паркинга жена и синът й.
Може ли да снимам синът ми с Поршето?
Снимаха се , изчаках малко да се изкефи малкия, викам му - искаш ли да седнеш вътре, той отива ама сяда на прага
Накрая му викам - искаш ли да я запалиш да дадеш малко газ ............ няма смисъл да обяснявам какво последва.