Измиване на фаровете на Карок

Модел Yeti от 2009 до 2017
Karoq от 2017
Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
bambon

Шкода Новак

Гараж: Karoq SE L 2.0 TDI PS DSG 2023

Мнение от bambon »

Здравейте
Карока ми е 2023 година и като дръпна лоста за измиване на предното стъкло, първо пръска на фаровете и после на стъклото.
Въпроса ми е дали има опция да се спре миенето на фаровете и да си остане само на стъклото.
Разбира се за фаровете има нужда, но не винаги.
Благодаря предварително!
Аватар
joro_kem

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI

Мнение от joro_kem »

поне на октавия 3 няма настройка от медията, в еуратек също не успяха. става с obdeleven и carista, с vcds не успях.
Аватар
spaldingrs

Škoda Фен²

Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017

Мнение от spaldingrs »

bambon написа: 18.02.2026, 14:44:03 Въпроса ми е дали има опция да се спре миенето на фаровете и да си остане само на стъклото.
Здрасти, има... Като цъкнеш стрелката на цитата, ще те прати в мнението ми, а там има снимка на приложението за тази опция.
spaldingrs написа: 26.09.2025, 10:49:40 Здравейте колеги,
да споделя само, че с OBDeleven си направих управлението на пръскалките на фаровете "Manual"(не знаех, че го има. Мислех, че има само "ON" и "OFF", защото в обяснението не е описано). Не знаех как е измислено, но пробвах и разбрах. Пръскалките се включват еднократно със задържане на лоста за около 3+ секунди. При нормално кратко използване за пръскане на челното стъкло, не се активират.
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
bambon

Шкода Новак

Гараж: Karoq SE L 2.0 TDI PS DSG 2023

Мнение от bambon »

Благодаря за съвета
Работи
spaldingrs написа: 18.02.2026, 15:33:18 Пръскалките се включват еднократно със задържане на лоста за около 3+ секунди. При нормално кратко използване за пръскане на челното стъкло, не се активират.
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Kamiq, Karoq, Yeti”