Шкода Камик Монте Карло-спортни седалки.

Модел Yeti от 2009 до 2017
Karoq от 2017
Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
ivo_bialkov

Шкода Новак

Мнение от ivo_bialkov »

Здравейте, собственик съм от 05.2025 на Камик 1,5 TSI,110 kW ръчна скоростна кутия. Много съм доволен от автомобила от абсолютно всичко с изключение на едно нещо за което търся съдействие. Спортните седалки се оказаха твърде неудобни за мен.Това се дължи на многото ми килограми(105-110 кг.).Бедрата ми изтръпват при по дълго шофиране (от таза почти до коляното).Впиват се в мен страниците на седалката и ми е доста дискомфортно.Та питанката ми е , знаете ли за някакъв начин как мога да поправя това. Пробвах с допълнителна възглавница, но и така не е удобно.Замислял съм се даже за смяна на целите седалки, но предпочитам първо да чуя и други мнения.Предварително благодаря!
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
Обратна връзка:

Мнение от skodko »

Според мен правете бартер с някой с нормални седалки и да ти доплати. То много други варианти няма. Или да отслабнеш, ама не за всички е лесно.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
ivo_bialkov

Шкода Новак

Мнение от ivo_bialkov »

Това с отслабването е най- добрия вариант, но за сега ми е много трудно. След отказване на цигарите положението е страшно!
Аватар
ilhan

Шкода Новак

Гараж: Камик Монте Карло 1,5 TSI / 110 kW / 150 к.с., 7DSG

Мнение от ilhan »

Купуване предни седалки от някъде (бях видял катастрофирали Камик в олх на части) и смяна дали не е възможно?
Кабел конектор отопление, сензори и места за закрепване би трябвало да съвпадат независимо спортни или стандартни.
Познат детайлер за чистене редовно сваля цели седалки и не изглежда трудно.
Аватар
FaKeR

Škoda Фен²

Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;

Мнение от FaKeR »

Най-вероятно всичко им е еднакво. И все пак е добре да се провери на 100% конекторите, защото може да има разлика при коли преди и след фейса (на автора е фейслифт).
Аватар
ways

Škoda Фен

Гараж: Kamiq Vision 1.5 TSI 2023

Мнение от ways »

Колега, аз съм същите килограми и висок 173 см. и нормалната седалка ми е супер удобна, чак се учудих когато последно карах на дълъг път, 4+ часа без спиране... слезнах от колата и нямаше никаква умора или схванатост.
Аватар
FaKeR

Škoda Фен²

Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;

Мнение от FaKeR »

Аз съм с абсолютно същият интериор като ways и седалката ми е много удобна - 83 кила и 180 см.
Води се Lodge изпълнение.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Разбирам те. Решение е подложка от джъмбо примерно широка колкото да запълни между двете страници. И дебела поне 3 пръста и твърда/стегната относително. Не 100 процента дунапрен. ВАТА
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Kamiq, Karoq, Yeti”