Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
STOPSKI написа: 17.01.2026, 22:44:12
Аз да питам случайно ако има места или да се запиша в резервите за всеки случай двама възрастни с децата
Малко инфо по темата:
с Георги се разбрахме и той ще вземе моята по - голяма стая.
Ние хем решихме да сме без деца, хем другите, за които пазихме малката стая отпаднаха от схемата и ние ще я ползваме за 3-те дена.
Георги и той е за 3 дена, така че всичко е ток.
На място ще се доизясняваме с хотела кой кой е и къде е настанен
Сега се настаних.
Никакво движение.
Пътя е ТОП.
Пече яко слънце
Току що разчистиха целият паркинг от снега.
Привет на всички и до скоро.
Басейна май май не работи.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Ние също се прибрахме! Изкарахме си страхотно, децата много се забавляваха. Хотела от към храна и стаи не ми харесва, ако не сме тази компания няма крака ми да стъпи там.Реалната му цена е в лева, не в евро. Даже се замислям за догодина какво ,ще правим. Пътувахме спокойно ,но пак чакам снимки от някой тунел
Нашето семейство е МНОГО доволно. Лично аз, от към хотел съм ОК. За цената си ми допадна. При нас обаче беше топло и нощните птици се чуваха заглушено. Цените в ресторанта са по-ниски от София, пистичката Картола беше супер. Много е важно за нас, че децата си намират всеки път все повече приятели. Борис е лесен, но Елена е по-притеснителна, но днес гордо ми каза “тати, вече съм приятелка почти с всички”! А докато оправяхме и товарихме багаж, Николета и Цвети обясняваха на Елена делене с опашка, защото баш това изпуснахме и имаше домашно.
Специално искам да благодарим семейно на Цецо и Ники за организацията, а на всички останали за страхотното прекарано време.