Продавам Skoda Fabia vRS - Blackpearl

Тук обявете нещата, които искате да продадете.
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.

Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!

Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
Публикувай отговор
Аватар
donci

ŠKODA MASTER

Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl

Мнение от donci »

Здравейте колеги,

След три години и половина при нас, по-скоро при сина ми Томи @tomi , дойде ред Фабийката да си намери нов собственик. Тежко решение. Повечето от Вас познават колата. Искам тя да си остане във форума, затова я пускам за продажба първо тук – обяви в други сайтове няма, засега. Причината за продажбата е, че след дълго чакане и търсене синът ми се сдоби с това, което искаше като модел, модификация и дори цвят. Но за това той ще си пусне отделна тема. И четири коли в семейство с трима шофьори е малко множко, макар че бих искал да си остане при мен.

През тези години имаше и хубави и не чак толкова хубави моменти с нея. Вложихме немалко /да не кажа доста/ време, нерви и най-вече средства, за да е във вида, в който е сега. Затова пък сега ми доставя огромно удоволствие, когато седна зад волана – по-миналата седмица се прибрах от София с нея и беше голям кеф. [smilie=yahoo.gif]

След това лирично отклонение, ето и малко информация: Шкода Фабия 1 - 6Y2, първа регистрация - 08.2005г., дизел 1,9 TDI, 131к.с., код на двигателя ASZ, 6-степенна ръчна скоростна кутия с код HDS. Пробегът е 261305 км. Ксенонови фарове със сменени крушки на OSRAM. Задното стъкло и задните странични са затъмнени с фолио, както и стоповете отзад. Всички външни забележки от задирания, надрасквания и др. са отстранени. Колата е цялостно пастирана. Монтирана е мултимедия Pioneer с touch screen display и с възможност за свързване на телефона с нея за музика и разговори. Много неща по колата са сменени, за което имам документи от сервиза, при който се обслужва. Изисках от тях да ми направят разпечатка на всички обслужвания назад във времето и мога да я предоставя при поискване - в темата не става, защото са много снимки. Редовна смяна на масло и филтри – на около 7-8000 км.! Сравнително нов /на около година/ спортен въздушен филтър Pipercross, който се почиства поне два пъти в годината. Сменени: съединител комплект + маховик с нов SACHS, тандем помпа PIERBURG, предни дискове ATE Powerdisk заедно с накладки на четирите колела – ATE ceramic… и много други. Акумулаторът е на една година. Джанти на OZ SPARCO PISTA – уникални джанти, 17-ки с летни гуми VREDESTEIN 215/40 R17 87Y. Има и зимен комплект с лети джанти 15-ки със зимни гуми BRIDGESTONE BLIZZAK LM005 195/60 R15. И двата комплекта гуми са с DOT 2022г. Турбината е основно рециклирана преди година и половина в ТУРБО–Р Касаджиков ООД гр. Русе. Колата е около 230-240 к.с. Монтиран е 4-баров МАП сензор. Климатикът работи безупречно. Разход по-миналата седмица София - Видин през Петрохан с климатик: 5.3 л/100, а не е да не съм я настъпвал /с Октавията никога не мога да стигна този разход/. [smilie=sarcastic.gif]

Както знаете по колата е правено мнооооого /почти всичко/ от първия собственик Искрен @BlackPearl , на когото изказвам благодарности за съветите и съпорта. [smilie=thank_you2.gif]

И сега най-трудното: цената…

За членове на форума - 11000 лева.

За някого или за повечето може да им се стори тази цена висока. Както казах и по-горе, средствата, които сме вложили в нея, бяха доста, надхвърлят дори покупната цена, на която взехме колата, и то не с малко. Така че няма как да съм на печалба от продажбата. Ако се пусне за продажба в сайтовете, цената ще е по-висока. Хората, които имат този мерак да работят по колите си, знаят и ценят труда и средствата, които се влагат.

В момента колата се намира във Видин. Към края на м. Август ще бъде в София.

За контакт на ЛС или на телефон: 0887/532242 – моят и 0882/726625 – Томи – синът ми.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Последно промяна от donci на 05.08.2025, 21:22:37, променено общо 1 път.
Аватар
donci

ŠKODA MASTER

Мнение от donci »

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

И една снимка от зимата, за да се види зимния комплект джанти с гуми.

Изображение
Аватар
donci

ŠKODA MASTER

Мнение от donci »

Up
Нямам бутон за избутване на темата
Аватар
donci