Бях в лява лента на десен завой и към края на завоя, реших да пробвам лимита. И да поднесе, ще го оправя викам .... С рс-а като дам газв завоя, недозавива, но с премерване на газта, недозавиването се контролира и навлизам в лява лента недозавивайки, и се изстрелвам. Винаги ги наказвам със РС-а. Прешъса като му дадох газ в завоя, като свали предавка, като удари с огромен тласък , надигна предницара и се изтегли от завоя брутално сигурно. Впечатлен съм.
В началото се шашках, защото има едно първоначално накланяне и волана много се втвърдява. Тази комбинация с непознаване на автомобила много, амам много те респектира да внимаваш. Просто една идея прекалено е направено (съзнавам че е умишлено за да имаш усет с пътя) според мен. Но се свиква. Даже започва да ти харесва че е така като посвикнеш.
Още не съм му достигнал лимита. Не зная какъв е и как ще се държи, когато го достигне. Зная че е с "насрани" еко гуми, но пък са 285 широки. В дъжда, също добре се държи. Предупреден съм от приятел да внимавам в мокро време, защото гумите имат от завода плитък грайфер и са склонни към аквапланинг, но супер се държи, защото е тежък ли, не зная. Странно е че не усещаш нито чрез звук, нито във волана, че има вода и локви. Не се чува вътре. Дали е сухо или караш на мокро, е едно и също вътре. Това е странно, но приятно по принцип. Доволен съм много от колата. Чувстваш се изолиран и по спокоен в лошото време с нея. Шкодата ми беше неприятно и притеснено да я карам в дъждовно лошо време. Карах си Тигуана. Сега си карам Прешъса с удоволствие. Такава брутална дупка нацелих с предно ляво.....такава пръска вдигнах, един бакшиш с който се разминавах в този момент беше брутално залят
Тука сме за танкове и верижни машини.