Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Амаааа и мойте си биват Красиви са, не се цапат и лесно се мият.
Обаче тези които съм си харесал, са с още половин инч по широки и с малко по-малко ЕТ.
Ще видим. Трябва да ме удари мухата
Има черен петък до 10.12-ти.
Вторите най ми харесват но на 21-ци не ми се минава.
Искам комфорт да имам.
Последно промяна от bega4kata на 03.12.2025, 22:39:30, променено общо 1 път.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Лично за мен една от най-красивите Е-клас. Колкото и днешните коли уж да са ориентирани към китайският пазар с всичките им ледове отпред по решетките. Тази е много добра.
Ами замисли се.... вместо да гръмнеш с 21-ци,ти седиш с тая излязла от завода - не е грозна джантата.... малка седи на трактора
П.С Коллкото и снимки да ми вадиш,си остава скучене семеен седан
Steels написа: 03.12.2025, 22:38:58
Лично за мен една от най-красивите Е-клас. Колкото и днешните коли уж да са ориентирани към китайският пазар с всичките им ледове отпред по решетките. Тази е много добра.
@La Furia Roja, много хубаво е обяснено че това е еку надстройка без намеса в хибридното задвижване
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Audirulzz написа: 04.12.2025, 03:12:49
Ами замисли се.... вместо да гръмнеш с 21-ци,ти седиш с тая излязла от завода - не е грозна джантата.... малка седи на трактора
Не мисля че е малка, защото на СУВ му стои да има повечко "месо" между джанта и път.
Няма по красива като дизайн според мен от моята джанта за глц в 20цола. 21- е бая по изродска, но не бих си нарушил комфорта. Нямам голям избор на джанти, защото са специфични и с различен размер - широчина предни спрямо задни.