Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Стига с тез пластмаси. Изтърка се.
Пластмаса, като пластмаса. Какво значи истинска
Колата е много хубава като модел.
Супер возия и много обезшумени са. Бях заклет вагаджия и като се докоснах до точно такава по случайност, бях много впечатлен.
Това беше най комфортната кола в която се бях возил. А тя вече беше стара като модел. Над 15годишна !!!
Уникални са тези Е класи.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Класическият дизайн има страхотен чар. Много ми харесваше ниската муцуна. Карах за малко такива е220 и е270, всичко скърца яко, ама нали е скъпа пластмаса.
ДВГ остават след 2035, призна еврокомисарият по транспорта - AУТОМЕДИЯ https://share.google/Q74hI686YxRlM224u
Ай честито на всички с бензин в кръвта
То ди беше ясно де....
На 10-ти окончателно
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Страхотни са, да ги взема!
Ще иде на крайбрежната , да се снима на "неговото" място!
Ще пусне във Фейса: Добре ли е колегииии? Да видим вашите?
Харесват ли ви?