Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Не можах да намеря къде да ги закача
Китаеца пак сигурно за някви китайски модификации на ГЛЦ х254 си "пее"- дава инструкции за монтаж.
Чат жипититУ и то хептен ме зкопа
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Rangel написа: 25.11.2025, 21:01:58
Абе Сами… 170-180к за Мерцедес и го разглоби за някаква тъпня, а че даже нещо от Лидл се предлага…
Повече е от 180 е Ранга, нищо от Лидъл няма, от Китай. То няма значение колко струва, въпроса е че тез Китайци са БЕЗОБРАЗНО тъпанари.
По скоро аз съм тъпанара. Обаче самата изработка на детайла е върхово. Ама не става
Китайска им работа.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Днес за оглед влезе нещо уникално . W211 на 90 000 км. Вътре мирише на нова кола и салона е все едно човек не е влизал. Колата е с пълна сервизна история, с 14 обслужвания до сега, сменяно на масло на 6-7000 км.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!