И двата са готини, спор няма.

Нищо не съм изключвал, нали за това ти показвам, че е включена системата за поддържане на лента. Аз много добре си знам, как в началото на този същия път, по който най-често пътувам колата си подържаше яростно лентата. Сега, да. Ще ме остави сигурно да се блъсна. Имам този асистент, който се включва всеки път когато запаля, но не работи с корекция във волана, а само извибрирва леко, даже и това май започва да изчезва, но светлинно индикира на пътя и на таблото с иконката за асистента за подържане на лента дето става мигаща червена.Архимандрит Дионисий написа: 17.11.2025, 10:08:22 Да не си изключил нещо. Няма логика, при полужение, че не държиш волана и колата минава в другата лента без да те задържи в лентата. То по тази логика, ако ти стане нещо и ще те хвърли в каваката. Другото което се сещам, всичко тези клипове ги правиш на двулентов път. Където маркировката е прекъсната. Пробвай да видим как е когато пътя е двупосочен и линията е непрекъсната или даже са 2 непрекъснати линий. Забелязал съм, че и при мен много зависи корекцията от вида маркировка. На новите даже при анимацията на асистента си ги показва, непрекъсната и прекъсната лента.

Ами пише и явно точно това си спрял „ коригиране намеса в управлението при прекъсната маркировка„bega4kata написа: 17.11.2025, 10:17:06 Относно вида маркировка, то си пише.
Ей, не вярвате че колата има интелект. Аз съм си бил внушавал....