Добър Ден,
Имам следния проблем педала на съединителя е твърд на натискане, направо имам чувство че ми се надува левия крак от смяната на скорости градско. Съединителя не е за смяна още, но в сервиза ми обесниха че проблема може да е в диафрагмента прожина на съединителя но не е 100% и следователно не може да гарантира че след смяна на съединител ще има подобрение. Интересуваме дали има начин да се разбере от къде идва твърдоста на педала?
Също така къде и с каквъв съединител да се смени.
В шкода ми предложиха смяна за 820 лв със труда.
Колата ми е на 192 000 км и през 2008 на 134 000 е сменян съединител във шкода.
Octavia 1 2.0 бензин, 115 коня, двигател APK....
Лек Ден
Смяна Съединител
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
sonyj7
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Смяна Съединител
60000км ми се струват малко да хвърли съединител.Основно градско ли караш?
Щото и моя ми се струва твърдичък,но при мен 90% от км са извънградско.А вече имам над 130000км за 2.5 години и не съм го пипал.
Щото и моя ми се струва твърдичък,но при мен 90% от км са извънградско.А вече имам над 130000км за 2.5 години и не съм го пипал.
-
sonyj7
Смяна Съединител
основно карам градско, но няма симптоми за износен съединител освен че педала отделя горе и е по твърд по мое мнение.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Смяна Съединител
Нещо което работи не се пипа.
-
magurata1979
- Гараж: Шкода Октавия 1 2.0 115
- Обратна връзка:
Смяна Съединител
И аз съм със същия двигател,колата я имам от 3г.незнам кога е бил сменян но още не съм имал проблеми,ще следя с интерес темата,защото рано или късно ще ми се наложи тази процедура.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Смяна Съединител
Смени комплект и ще се оправи. Ще олекне.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ