БМВ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
- odo
- Гараж: Х3 М40i
БМВ
На една Х2-та ми отказаха гаранционна смяна на модула за комуникация /перката на покрива/ конструктивен дефект влиза вода и изгаря. Колата беше на 4 години с удължена гаранция до 5-тата.redalex написа: 04.11.2025, 14:01:59 И все пак, моята скоростна я смениха гаранционно дори след изтичане на гаранцията.
На другата Х2 ми отказаха инспекция и ремонт/подмяна на задният диференциал, колата беше на 2 години. Влезе в системата на БМВ и във всеки сервиз вече претенцията автоматично се отказваше.
За съжаление направих грешката и в двата случая да отида в М Кар.
- Sawyer
- Гараж: ///
БМВ
Може би по-скоро става дума за общо следпродажбено обслужване, но понеже споменаваш М Кар… От кой от официалните представители си с най-добри впечатления, когато става дума за сервиз? Аз започнах с Дару. Първоначално бях доволен, след това - не толкова. На база много положителни мнения, избрах Ауто Бавария за последното обалужване + смяна на свещи. И там нещата не бяха блестящи. Чудих се дали пък да не пробвам М Кар
Иначе за “необслужваеми” агрегати и сервизни интервали “по предписание на производителя” - на тези неща се вярва, само ако планът е колата да бъде сменената преди да изтече гаранцията
- odo
- Гараж: Х3 М40i
БМВ
Х2-та, когато жена ми не видя автобуса я оправиха в Аутобавария, тенекиите добре ги направиха, обаче не бяха обезвъздушили добре спирачкитеSawyer написа: 04.11.2025, 14:23:01 От кой от официалните представители си с най-добри впечатления, когато става дума за сервиз?
Иначе колите си ги обслужвам в гаража на главният механик на Аутобавария. Изключително добър човек и много ги чува БМВ-та, Ванката @vankissa може да каже как по телефона каза какво е на една Х5-та
- chill
- Гараж: Дакел 280
БМВ
Баси филма. Имаше ли официални причини за тези откази? Не ги ли подкара съдебно?odo написа: 04.11.2025, 14:07:20 На една Х2-та ми отказаха гаранционна смяна на модула за комуникация /перката на покрива/ конструктивен дефект влиза вода и изгаря. Колата беше на 4 години с удължена гаранция до 5-тата.
На другата Х2 ми отказаха инспекция и ремонт/подмяна на задният диференциал, колата беше на 2 години. Влезе в системата на БМВ и във всеки сервиз вече претенцията автоматично се отказваше.
За съжаление направих грешката и в двата случая да отида в М Кар.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
БМВ
Аз 10-та година карам БМВ-та и никъде другаде не ходя на сервиз освен в Дару Кар и съм много доволен.
Един път отидох инцидентно в Ауто Бавария(беше ми най близко) да ми развият секретите,че предния колега беше изгубили ключа.Чаках ги 2 часа за 4 болта.
М Кар съм ползвал тенекеджийския сервиз.Два пъти им връщах колата да я пребоядисват.
Фрапиращо беше,че ме викат да ми издават колата....готова а някой елементи по задната броня не бяха сглобени/сложени![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Един път отидох инцидентно в Ауто Бавария(беше ми най близко) да ми развият секретите,че предния колега беше изгубили ключа.Чаках ги 2 часа за 4 болта.
М Кар съм ползвал тенекеджийския сервиз.Два пъти им връщах колата да я пребоядисват.
Фрапиращо беше,че ме викат да ми издават колата....готова а някой елементи по задната броня не бяха сглобени/сложени
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
БМВ
Потвърждавам - наложи се смяна на раздатка на 4-та година и около 40К пробег, заедно с комуникационния модул, за който вече стана дума.odo написа: 04.11.2025, 14:31:53 Ванката @vankissa може да каже как по телефона каза какво е на една Х5-та
Проблемите, за съжаление, не спряха там с този екземпляр и вероятно ще се продава година и малко след придобиването. Тааааа - не изглеждаше тормозен, ама ей го - троши се на поразия и все скъпо...
- Sawyer
- Гараж: ///
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
БМВ
E46 M3 CSL е крайъгълен камък. Такава кола повече едва ли ще има, може би последните правени без мисъл за екологични норми, проекто живот, меринджейски бонуси и т.н.
Жива легенда.
Жива легенда.
Бееееее.....
- ba7ka7a
- Гараж: Octavia 4 FL Combi 2.0TSI 4x4
БМВ
Стана ми интересно та проверих за availability... продава се една на 35k km
https://www.autoscout24.bg/objava/bmw-m ... aign=share
https://www.autoscout24.bg/objava/bmw-m ... aign=share