Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
ЦецоNOL, яко не схващаш иронията и шегата вече. Както казах изобщо не ме интересува кави са му офроуд възможностите.
Цецо75 написа: 30.10.2025, 14:24:37
Ами сори, ама няма как да ти кажа - Евала пич, дал си куфар пари за страхотно 4х4, което никога няма да използваш.
Ама аз НЕискам никой нищо да ми казва. Пша си с @Sawyer -а просто. Никой да не се чувства длъжен да ми казва нещо Това е автофорум драскаме си за удоволствие и толкова. Не обиждам, не съм наказан към момента, платил съм си членски внос. Ако нямам право да пиша Искрен ще ме изгони и готово.
Цецо75 написа: 30.10.2025, 14:24:37
Ама да ми се хвалиш, че си купил нещо, дето само на видео ще гледаш как работи... е няма как да ти кажа евала, пиша си каквото е - дал си куфар пари залудо.
Изобщо не се хваля бе Цецо. Познаваш ме лично. Коментираме техниката, престанете с тези детски работи.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Обичайното.
1-шегувам се
2- моЙто е най
3-не се хваля
Обяснения бол, да се .....обоснове уж, що така сме решили, защото колегите го метнали.
Хал-хабер си, но това е мое мнение.
За автоценител, педант- това не е твоя/та покупка.
Това е мое мнение!
Ко ти пука, аз ко мисля?
Мен, не ме бърка-ти кво мислиш!
Бърка ме, само когато де подава некоректна информация във форума или да кажем от типа- Аз тъй казах-тъй е!
Аз ли съм подавал грешна информация?
Ако е така е било много рядко изключение, случва се човек да се обърка.
Трябва пак да започна да завършвам всеки пост с лично мнение-да не се приема за меродавно!
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Кожата им е боклук. Аз също го виждам ежедневно. Вчера пак чистих вътрешните паркоместа и местя напред назад Мерца на Миляка. На РСката коженият салон е по-качествен от на Миляка ГЛЕто. Поне на Милчо е кожа и не попива пот. С една мокра кърпичка за кожа от еднократните полиращи и готово. Самуил пък си е взел някакъв мокет имитиращ нещо като щавена кожа, водело се алкантара. Видях го. Потресаващо е за такива пари Мерц да се гаврят с потребителите си. Лятото се изпотявам брутално върху въпросния велтер и всичко попива здраво. Страхотно.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Разбрал си ти. Алкантарата няма как да се изпотиш. А кожата ми е изкуствена, не е като на Милчо. Много мека, еластична и здрава. Не се напуква така гадно.
Там където контактува с пластмасови неща е специален много здрав изкустен плат. За да не скърца.
Аз съм ги проверявал много нещата преди да поръчам нещо.
За качеството на ГЛЕ не мога да кажа, но на моето ГЛЦ е супер според моите критерии.
Едното се прави в Германия, другото в Америка от мексиканци
Както сам забеляза, с еднакви двигатели ГЛЦ то е по обезшумено от ГЛЕ.
И друго, целите гърбове са от мека пластмаса, с истински джобове също от мека пластмаса. В новата х3 там е мега ефтинджос с твърда кора на гърба на седалките. Други автомобили пък са с евтини мрежички там, дето се разтягат.
За парите си ГЛЦто си е топ.
Две забележки имам само, казвал съм ги 100пъти.
Абе друго си е Маде ин Джърмани.И мойто е правено там.В Мюнхен!Чистокръвен баварец.Правен от истински баварски турци.Затова не си взех джипка да не ми скърца мексиканската сглобка.
Баварски турци по добре от Хамерикански Мексиканци индианци.
Не напразно всяко ГЛЕ, за Европа, първо пристига в Германия за проверка на качеството. И тогава към дилърствата в съответната страна.
В интерес на истината на Миляка кожата не е като на снимката къде се е омачкала кожата. Друга изглежда и е на дупки. Ама на РСката стои някак истинска и здрава. Няма мърдане. Абе педерастки коли са тези джипове Мерцедес. Много недостатъци излизат явно с времето.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.