Мерцедес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Мерцедес
@vankissa, истинско двулитрово 4цил. АМГ 43 си заснел ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Му прешъш е печко и е при Миро фолио в момента за полу дехром ха задницата
това на снимката е бета пробния вариант - така ще изглежда утре като на втората снимка

Най ми допада втори вариант.
Оем ми идва в повече хрома отзад на бронята леко.

Му прешъш е печко и е при Миро фолио в момента за полу дехром ха задницата
това на снимката е бета пробния вариант - така ще изглежда утре като на втората снимка

Най ми допада втори вариант.
Оем ми идва в повече хрома отзад на бронята леко.

GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Sawyer
- Гараж: ///
Мерцедес
Няма как да им се прости това. Абсолютна отвратbega4kata написа: 16.10.2025, 17:07:02 Да, на амг- тата, особено 43 и 53 с два кръгли накрайника и зад тях една тръба в средата е мега цигания. Ноооо, така са всички! Прощаваме им , щото са Мерцедес. Те са изобретили автомобила и щом така казват, значи така е правилно![]()

Истинската гавра с клиента е под капака, но и това е доста скандално
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Не ми е драма, но не е ок оределено.
Обаче изгледайте това видео и кажете че Мб не са наи-добрите
Обаче изгледайте това видео и кажете че Мб не са наи-добрите
GUNTER SERVICE

- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
Мерцедес
Според мен да сложи черен гланц и на пластмасовата част над престилката. Не те ли дразни, че ще бъдат все едно 4 матариала - бял, черен мат пластмаса, черен гланц и най-отдолу хром. Някак губи синхрон задницата и си личи фолиото все едно е половинчата работа.
VRS
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
Мерцедес
Виж как изглежда задницата на 43-ката, въпреки грозните накрайници. 2 цвята - бронята е в еднин цвят, а престилката черна пластмаса. Изглежда някак по-завършена. Поне в моите очи.
VRS
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Той целия е в 4 материала
Даже 7
Отпред и отстрани е черен лак детайли, матово черно, тъмно сиво по маската линията под хрома и джантите, матов хром, лъскав хром и бяло.
Пълна цигания, но в хармония![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Не е като другите коли, два звята и толкова.
Има много детайли по които е мислено как да изглеждат. Само отзад леко са прекалили според мен. Но е поправимо. Това е ниска част и не си личи, дали е фолио или боя.
Даже 7
Отпред и отстрани е черен лак детайли, матово черно, тъмно сиво по маската линията под хрома и джантите, матов хром, лъскав хром и бяло.
Пълна цигания, но в хармония
Не е като другите коли, два звята и толкова.
Има много детайли по които е мислено как да изглеждат. Само отзад леко са прекалили според мен. Но е поправимо. Това е ниска част и не си личи, дали е фолио или боя.
GUNTER SERVICE

- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
Мерцедес
Не съм сигурен, че върху структурата ще стои добре гланц фолио. Според мен то ще си следва релефа, но ще стане лъскаво и ще стои още по-зле.slavkoff написа: 21.10.2025, 08:05:14 Според мен да сложи черен гланц и на пластмасовата част над престилката. Не те ли дразни, че ще бъдат все едно 4 матариала - бял, черен мат пластмаса, черен гланц и най-отдолу хром. Някак губи синхрон задницата и си личи фолиото все едно е половинчата работа.
+1 за "бета пробния вариант" на мен така ми допада много
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Да, аз не го слагам върху структура гланц фолиото!!! Върху съвършено гладък хром го слагам фолиото и става супер. Особено с това което е високия клас фолио. Като пластмасово става съвършено гладко.
Втори вариант - бета
Така му казвам, защото беше пробно така за малко.
Сега съм решил, така да е и го прави Миро наново, старателно и прецизно с по-хубаво фолио за окончателха визия.
Педното беше пробно как ще стои. И прецених че така най ок е. Само най долу хром.
Втори вариант - бета
Така му казвам, защото беше пробно така за малко.
Сега съм решил, така да е и го прави Миро наново, старателно и прецизно с по-хубаво фолио за окончателха визия.
Педното беше пробно как ще стои. И прецених че така най ок е. Само най долу хром.
GUNTER SERVICE

- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Мерцедес
Ако караше тая кола, поне толкова време, колкото отделяш да мислиш за глупавото тиксо и пластмасарии, щеше да е една идея по-смислена покупка.
Купил си Мерцедес, дал си още един плик пари за AMG пакет, що ти трябва да се занимаваш с глупости. Запали я, иди някъде с нея. Ама то черното по-черно ли трябва да е, или по-малко черно. Ама то фолио или пластмаса. Ама станиол дето имитира хром или обикновен станиол?
Абе като деца си лепяхме по Балканчетата тиксо и редяхме пластмасрийки... ти си същия.
Купил си Мерцедес, дал си още един плик пари за AMG пакет, що ти трябва да се занимаваш с глупости. Запали я, иди някъде с нея. Ама то черното по-черно ли трябва да е, или по-малко черно. Ама то фолио или пластмаса. Ама станиол дето имитира хром или обикновен станиол?
Абе като деца си лепяхме по Балканчетата тиксо и редяхме пластмасрийки... ти си същия.
Бееееее.....
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Мерцедес
Остайте човека да се занимава, бе
Да не е дошъл по вашите коли да лепи и разлепва? Има мерак да си я докара до неговата визия и това е. Споделя тук, но нашата реакция може да се сведе само до "харесва ми- не ми харесва", защо трябва да квалифицираме? ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
И на мен много хромирана ми идва изотзаДЗе. Добре си решил да понамалиш малко лъскавото.
Да не е дошъл по вашите коли да лепи и разлепва? Има мерак да си я докара до неговата визия и това е. Споделя тук, но нашата реакция може да се сведе само до "харесва ми- не ми харесва", защо трябва да квалифицираме? И на мен много хромирана ми идва изотзаДЗе. Добре си решил да понамалиш малко лъскавото.
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Мерцедес
Абе аз него го знам от барем 15 години вече... а може и повече... Все си е така, още от Октавия 2ката - иди ми, доди ми, ей това е велико, оф не разжалвай...
Пак като не сме на фаза Щайнбауер и генерации е добре. Докато е само тиксо и пласмасария е овладима ситуацията.
Пак като не сме на фаза Щайнбауер и генерации е добре. Докато е само тиксо и пласмасария е овладима ситуацията.
Бееееее.....