Мерцедес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- SilverBullet
- Гараж: Skoda Octavia Estate SCOUT MK3 1.8TSI DSG 4X4 STAGE 3
Fabia MK3 1.2 TSI DSG 110HP - Обратна връзка:
- Impress_me
- Гараж: Ex: Октавия 2.0ТДИ РС 2008
Ex: Октавия 2.0ТДИ ДСГ РС 2016
Ех: Фабия Монте Карло 1.0ТСИ ДСГ 2018
Ех: BMW X1 18d F48 x-drive
Ех: Skoda Fabia mk3 R5 Edition
Ex: MB W213 All-Terrain
Ex: BMW X1 20d F48 x-drive
Current: BMW 530i x-drive G31
Current: Служебно Камри
Мерцедес
Скоро видях един циганин си караше 124-ката, ама 1:1 беше! Топ меме!
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Мерцедес
Благодаря 
Днес ходих в Мерцедес, за ремонт.
Едното usb в отделението под медията е сложено на малко неудобно място. Купих една флшка Хама и все влиза трудно. Веднъж се ядосах и я наврях с повече сила и спря да работи usb-то.
Днес закарах колата, бях си записал час онлайн. Много добро отношение, почаках бая време, защото сварих обедната почивка, но бяха много любезни всички. Германците изисквали обстойно изследване и оглед, за да предприемат действия по подобрение. Казаха, огледахме, вижда се че не е насилвано, няма следи от неправилна употреба.Ще бъде подменен по гаранция целия модул с двете usb порта. Те са едно под друго двете юесбита/usb порта. Долния работи, ползвам си него откакто повредих горния.
Имах много време да пия кафе, да разглеждам коли, да подслушвам разговори между служители
Научих някои неща.
Относно номерата 3003. Имат афенитет Бенцаджиите.

Новата Це класа е нмого зле като качество в салона. Потвърдиха го и самите служители.
Тапетите на вратите проста пластмаса. Жабката отвън проста пластмаса. Вътре жабката няма нищо - проста пластмаса, без нищо меко никъде. Таблото от средата надолу проста пластмаса.централната конзола ЦЯЛАТА ОТ ПРОСТА ПЛАСТМАСА. Там където ти се опира коляното - проста пластмаса.
Една Шкода Суперб, да не кажа и Октавия са по добре.
Хората казаха че Це класа е на ниво А класа като салон.
GLC е на ниво GLE и GLS.
Е- класа е на ниво салон S класа.
Самите технологии се различават, но това са трите нива на комфорт в салона:
Ниво 1
A, B, C, GLA, GLB, CLE
Ниво 2
GLC, GLE, GLS
Ниво 3
E, S, GT, SL, Maybach
Електрическите модели са с различно позициониране.
Имаше едно ГЛЦ 450 бяло с амг пакет и черен пакет с 19-ки 450д с табела Продадена. Викам на дилъра , и аз имам такава, явно има и друг луд, който си е поръчал. Сконфузено ми отговори - Да.
Не очакваше да се изразя точно така просташки![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Много са възпитани, стават, подават ти ръка като влезеш в шоурума, питат с какво да помогнат...културна работа.
Днес ходих в Мерцедес, за ремонт.
Едното usb в отделението под медията е сложено на малко неудобно място. Купих една флшка Хама и все влиза трудно. Веднъж се ядосах и я наврях с повече сила и спря да работи usb-то.
Днес закарах колата, бях си записал час онлайн. Много добро отношение, почаках бая време, защото сварих обедната почивка, но бяха много любезни всички. Германците изисквали обстойно изследване и оглед, за да предприемат действия по подобрение. Казаха, огледахме, вижда се че не е насилвано, няма следи от неправилна употреба.Ще бъде подменен по гаранция целия модул с двете usb порта. Те са едно под друго двете юесбита/usb порта. Долния работи, ползвам си него откакто повредих горния.
Имах много време да пия кафе, да разглеждам коли, да подслушвам разговори между служители
Научих някои неща.
Относно номерата 3003. Имат афенитет Бенцаджиите.

Новата Це класа е нмого зле като качество в салона. Потвърдиха го и самите служители.
Тапетите на вратите проста пластмаса. Жабката отвън проста пластмаса. Вътре жабката няма нищо - проста пластмаса, без нищо меко никъде. Таблото от средата надолу проста пластмаса.централната конзола ЦЯЛАТА ОТ ПРОСТА ПЛАСТМАСА. Там където ти се опира коляното - проста пластмаса.
Една Шкода Суперб, да не кажа и Октавия са по добре.
Хората казаха че Це класа е на ниво А класа като салон.
GLC е на ниво GLE и GLS.
Е- класа е на ниво салон S класа.
Самите технологии се различават, но това са трите нива на комфорт в салона:
Ниво 1
A, B, C, GLA, GLB, CLE
Ниво 2
GLC, GLE, GLS
Ниво 3
E, S, GT, SL, Maybach
Електрическите модели са с различно позициониране.
Имаше едно ГЛЦ 450 бяло с амг пакет и черен пакет с 19-ки 450д с табела Продадена. Викам на дилъра , и аз имам такава, явно има и друг луд, който си е поръчал. Сконфузено ми отговори - Да.
Не очакваше да се изразя точно така просташки
Много са възпитани, стават, подават ти ръка като влезеш в шоурума, питат с какво да помогнат...културна работа.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
ГЛЦ няма нищо общо и с Це класа. Никога не съм се интересувал от це класа. Не съм очаквал да е такожа дърво. Ако ГЛЦ беше нещо подобно, нямаше да си купя такова. Щах да взема бмв. Това не е вярно, че е по-зле от ГЛЕ. Сравнявал съм ги мнооого обстойно. Екстри като меко затваряне, електрически задни седалки, отопление на тапетите на вратите и подлакътника и др., не се предлагат, но качеството на материалите НЕ ОТСТЪПВА на ГЛЕ. 100 процента на всякъде. Меки предни и задни врати, ИЗЦЯЛО до долу меко табло вкл, и жабка естествено. Меки материали в жабката, мека централна конзола включително и в зоната на краката.От премиум ниво допълнителна шумоизолация, пяна и двоини стъкла. Не говори наизуст.
Всички тези работи в Це класа НЕсъществуват. Не се изкарвам че съм си купил мега кола, просто не знаех, че Це класата е толкова зле. Само като видиш/чуеш как и се тръшка багажника и ти става ясно. ГЛЦ няма нищо общо с Це класа за мен.
А за Е класа си абсолютно прав, че е ТОП. Там няма компромиси. Но в ГЛЕ не е като в Е класа. Там вратите в долната част са пластмасови.
Много харесвах CLE но и то е същия боклук. Живот и здраве, следващата може да е Е класа. Ниска е, кола е, но може да се върна на лека кола като ми започне втория пуберитет
С 20ки, пак има голям балон гумата на Е класата. Ей сега че кача едно клипче което направих.
Всички тези работи в Це класа НЕсъществуват. Не се изкарвам че съм си купил мега кола, просто не знаех, че Це класата е толкова зле. Само като видиш/чуеш как и се тръшка багажника и ти става ясно. ГЛЦ няма нищо общо с Це класа за мен.
А за Е класа си абсолютно прав, че е ТОП. Там няма компромиси. Но в ГЛЕ не е като в Е класа. Там вратите в долната част са пластмасови.
Много харесвах CLE но и то е същия боклук. Живот и здраве, следващата може да е Е класа. Ниска е, кола е, но може да се върна на лека кола като ми започне втория пуберитет
Последно промяна от bega4kata на 25.08.2025, 23:29:14, променено общо 2 пъти.
GUNTER SERVICE

- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Това е страхотна кола. Мямам забележки.
За жената съм го правил, за това коментара е странен.

Гумите му бяха 275/50/20.
Тоест стабилен балон за спортен автомобил. Да не се притесняваш от всички дупки по пътя, коити неволно може да уцелиш.
За жената съм го правил, за това коментара е странен.
Гумите му бяха 275/50/20.
Тоест стабилен балон за спортен автомобил. Да не се притесняваш от всички дупки по пътя, коити неволно може да уцелиш.
GUNTER SERVICE

-
PavelKovachev
- Гараж: WV Tiguan
Мерцедес
В 85% от потребителите, това са незначителни неща. Дори и автомобилни журналисти не им обтъщат внимание и не ги отбелязват.bega4kata написа: 25.08.2025, 19:28:58 Жабката отвън проста пластмаса. Вътре жабката няма нищо - проста пластмаса, без нищо меко никъде. Таблото от средата надолу проста пластмаса.централната конзола ЦЯЛАТА ОТ ПРОСТА ПЛАСТМАСА. Там където ти се опира коляното - проста пластмаса.
На кой жабката му била мека
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
Мерцедес
Нещо ми се струва, че си внушаваш разни алабализми и оправдаваш едни 180-200к, което си е изцяло твой проблем. Но, не разпространявай тъпотии. Нареждаш GLC до GLE и GLS, a реално си е една C-klass с 6 цилиндров мотор.bega4kata написа: 25.08.2025, 19:28:58 Ниво 1
A, B, C, GLA, GLB, CLE
Ниво 2
GLC, GLE, GLS
Ниво 3
E, S, GT, SL, Maybach
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
VRS
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Това ми го говориха служители.
Аз нищо не оправдавам. Аз съм направил своя избор, след много обстоен оглед.
Вие двамата сте много хал хабер и не се излагайте.
Це класа , няма общо с глц, освен медията, каквато е и в ЕС класа
.
Малко поразгледайте вътре и ще ви стане ясно. Не се излагайте без да сте се позаинтересували поне малко.
Нито единия нито другия, съм сигурен че не се е возил и сравнявал материалите в глц, гле и це класа.
Тъпотиите ги пишете вие!!!
Има 3 разграничения. За Мерцедес към момента.
Твърдо табло в долна част, твърди врати в долна част - це класа, бе класа и А класа.
Твърди врати в долната част глц, гле, глс.
Всичко меки материали. Е класа, ес класа ,майбах, ес-ели и гт-та.
При Ваг са
1 Всичко твърдо. Фабия и т.н.
2 меко табло отгоре твърди 4 врати. Новия Те-рок, Голф+, Рапид спейсбек и т.н за ориентир
3 меко табло горе и 2 предни меки в горна част врати. Скала, Карок.
4 меко табло горе и 2 меки врати в горна и средна част. Кодияк, Октавия
5 меко табло горе и 4 меки врати горе и средна част. Суперб
Аз нищо не оправдавам. Аз съм направил своя избор, след много обстоен оглед.
Вие двамата сте много хал хабер и не се излагайте.
Це класа , няма общо с глц, освен медията, каквато е и в ЕС класа
Малко поразгледайте вътре и ще ви стане ясно. Не се излагайте без да сте се позаинтересували поне малко.
Нито единия нито другия, съм сигурен че не се е возил и сравнявал материалите в глц, гле и це класа.
Тъпотиите ги пишете вие!!!
Има 3 разграничения. За Мерцедес към момента.
Твърдо табло в долна част, твърди врати в долна част - це класа, бе класа и А класа.
Твърди врати в долната част глц, гле, глс.
Всичко меки материали. Е класа, ес класа ,майбах, ес-ели и гт-та.
При Ваг са
1 Всичко твърдо. Фабия и т.н.
2 меко табло отгоре твърди 4 врати. Новия Те-рок, Голф+, Рапид спейсбек и т.н за ориентир
3 меко табло горе и 2 предни меки в горна част врати. Скала, Карок.
4 меко табло горе и 2 меки врати в горна и средна част. Кодияк, Октавия
5 меко табло горе и 4 меки врати горе и средна част. Суперб
GUNTER SERVICE

- igeorgiev82
Мерцедес
И ние сме пушили цигари "Кент" и яли бонбонки "Тик-Так"bega4kata написа: 26.08.2025, 13:17:18 Вие двамата сте много хал хабер и не се излагайте.
Це класа , няма общо с глц
The Mercedes-Benz GLC uses the same mid-size rear-wheel-drive platform, known as the MRA platform, as the C-Class, meaning the two vehicles are closely related mechanically and share many components. The GLC is essentially a C-Class SUV, offering similar engines, interior technology, and chassis engineering in a taller, sportier package.
От край време са си така бай Сами
GLA---A класа
GLC---C класа
GLE---E класа
GLS---S класа
Не отивай в по горния сегмент,щот на теб така ти изнася.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Мерцедес
Аз Сами си го ям като има нужда, ама в случая по-верен ми е неговия гъзомер, а не на чат джи пи ти или някакви мисирки от авто списание.
Влизал съм в неговия, влизал съм в Ц класа - ами различни са материалите. Колата наитина излъчва усет за евтино, СЮВ - а лъха на солидно. За протокола, само в неговият GLC съм сядал.
Влизал съм в неговия, влизал съм в Ц класа - ами различни са материалите. Колата наитина излъчва усет за евтино, СЮВ - а лъха на солидно. За протокола, само в неговият GLC съм сядал.
Бееееее.....
- igeorgiev82
Мерцедес
То не е до списание и чат джи пи ти
Те са на една платформа от завода още
Това,че оборудването е различно и ако базовица C класа е с твърди кори и жигулски салон,то не значи че като си доплатил за версия АМГ(например)пак ще си със същия интериор като базовицата,естествено,че ще е по луксозно,ама това не качва колата в по горния сегмент към GLE или GLS