Това е положението, в началото, докато се разработят е нормално да долееш. Още не ми е изписвал, но видях че е на средата по скала. Между другото според мен са 5 степени. Под минимума, минимум, среда, максимум и над максимум. Тоест като падне под максимум и изгуби 250 грама (защото от мин до макс е 1 л.) ще изпише среда. И ще стои така докато не изгуби още 500 грама. Тогава ще показва минимум,но пак ще изписва (МАСЛО НАРЕД) . И вече като изгуби още 250 грама в положение минимум наред, ще поиска доливане.
За сега е изгубил 250 грама +. Но колко точно и Ханс не знае. Може да са 270.
По принцип е нормално да горят по 1 л. на 10к. И Тодор преди да купя ми го потвърди. Те имали няколко ес класи с този мотор във фирмата но 400д. Каза още, много вървят, взимай.
Знаел съм че ще е така и това не ме притеснява.
С 0-20 това е положението. Ще видим с 0-40.
Както виждаш нен не ме притеснява да споделя всичко както си е. Аз съм механик и автомобилен фен. Споделям обективно. Това си е едно желязо и ако не ме кефи друго ще купя.
Ще споделям как е, а ти се подигравай.
На Милчо същото са му казали във Варна. Че в началото ще има завишен разход на масло. Особено първите 2-3к км.
До 5.
Също ако нещо се счупи няма да си мълча като някои други хора
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Нека се знае, нали за това сме авомобилен форум.
Бях споделил за ритането на кутията в началото. За повдигача дето чукаше всяка сутрин до 1500+ км.
Не съм спестил нищо. Нека се знае.
Аз не съм се оженил за него
И да се счупи няма да свърши света. Друго ще взема.