Продавам Skoda Octavia 3 vrs, tsi 220 к.с., ръчка

Тук обявете нещата, които искате да продадете.
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.

Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!

Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
Заключено
Аватар
NaskoG

Škoda Фен

Гараж: ex Skoda Octavia 2 VRS tdi preface
ex Skoda Octavia 2 VRS DSG facelift
ex Skoda Octavia 3 VRS TSI
now Audi A4 b8.5 3.0tdi Sline

Мнение от NaskoG »

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеЗдравейте, съвсем наскоро преди няколко месеца се сдобих с много желаната Октавия 3 vrs, бензин. В момента ми се налага да я продам заради характера на работата ми, която е свързана с доста пътуване, а за ми се налага да пътувам с личен автомобил. За съжаление тази кола не е най - подходящата предвид значителният пробег, който изминавам годишно. За близо 3те месеца, през които я имам, съм изминал близо 8 хил км с нея, за които не ми е създавала никакви проблеми. Насочил съм се обаче към 2.0 tdi 150 коня. Да, разликата в разхода е едва 2-3 литра извънградско, но при 40+ хил км годишно това си е значително перо разходи. Та, на въпроса:
Продавам Октавия vrs tsi 220 к.с., 2014г, на 252000 км. Ръчна кутия.
Шкодата е напълно обслужена, на реални километри, в перфектно техническо състояние, с чисто нови гуми, платена ГО, винетка и преглед до март 2026г.
Внесена е от Германия, лично от мен, няма грам ръжда, може да бъде прегледана и в сервиз. Има сключено пълно Каско.
Има навигация, темпомат, подгрев челно стъкло, предни и задни седалки, ел. огледала и др...
Продава се поради закупуване на същата, но дизел. Пътувам над 50 хил км служебно годишно и такъв автомобил не ми е рентабилен, затова се продава. (Даже някой ако иска да смени своята 2.0 тди 150 к.с. или в краен случай 1.4 tsi с тязи, може да измислим нещо).
Няма скрити дефекти и проблеми.Това е най- достъпната в момента регистрирана и обслужена бензинова octavia 3 vrs, поради което моля без излишни пазарлъци по телефона. Колата не харчи грам масло.
Намира се в гр. София
Рама за проверка:
TMBJE9NE5E0167153
Цена 22,900 лева
Тел. 0888537697
За колеги от skoda forum цената от 22,900, която е на обявата и в сайтовете за продажба, може да се коментира, в това число мога да направя и подарък: който реши да си я тунингова, ремапва и т.н. мога да подаря комплект интейк на racingline r600 , заедно с turbo inlet r600 и кулер от Golf R.
Аватар
NaskoG

Škoda Фен

Мнение от NaskoG »

Рейсинглайн кит-ът заминава при колегата peyopetrishki. Шкодилакът му да върви още повече и да има повече гласност [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
NaskoG

Škoda Фен

Мнение от NaskoG »

Up-че! Нова цена само за форума 21,900 лева. На обява си остава 22,900.
Аватар
NaskoG

Škoda Фен

Мнение от NaskoG »

Up! Нова цена 21,000 лева.
Аватар
NaskoG

Škoda Фен

Мнение от NaskoG »

Колеги, темата е за ключ. Колата се сваля от продажба поради няколко причини. Първо, не си намерих подходящ автомобил, с който са я заменя, второ, не бих я продал на цена, която хора продават 184 коньови масларници нов внос, трето, жената ще ме убие, ако трябва за пореден оът да ходим на море и къмпинг с жулиетата й, и на последно място, но не и по важност- страшно много ми харесва тази кола. В случай, че ако вбъдеще някой колега от форума си търси такъв автомобил, нека се свърже с мен.
Заключено

Обратно към “Продавам”