Така, колата остана без мотор миналата седмица, заради съмнения за пукната глава. Мотора е свален но не е отварян още, и засега си залежава. Цяла седмица се движа със Кади 2,0 sdi , и работата не е добре ( ако го купя това Кади, ще му сложа ТДИ,
Тунинг на 1,9 тди пд
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
hvp800
Тунинг на 1,9 тди пд
Нямам идея дали се следи темата, и дали е интересна, но ще продължа с монолозите, пък като завърша всичко може и да се систематизира темата, за да е полезна , и на другите!
Така, колата остана без мотор миналата седмица, заради съмнения за пукната глава. Мотора е свален но не е отварян още, и засега си залежава. Цяла седмица се движа със Кади 2,0 sdi , и работата не е добре ( ако го купя това Кади, ще му сложа ТДИ,
) . Мой приятел има АРЛ и мислеше да го продава на части, ама като го повозих с Кадито, веднага ми предложи да ми даде мАторЯ, под наем
( поне откъм приятели никакви грижи ). Та Бората отново ще бръмчи, с двигателя под наем, и междувременно сложих полиуретановия тампон и спирачките от Р32
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
-
hvp800
Тунинг на 1,9 тди пд
Интересното е, че пауърфлекса е много култивиран и не предава никакви вибрации в купето. Може би е една идея по-остра работата на мотора и това е. Иначе всички предимства на полиуретана пред гумата са налице. Карал съм с български тампон "кокал" и там вибрациите бяха доста, и са много дразнещи.
Спирачките през "седемнайската" дори не личат да са по-големи
а спирането ще се тества тепърва, но не вярвам да има някаква осезаема разлика.
Спирачките през "седемнайската" дори не личат да са по-големи
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- PRO
Powered by CAXC
- Пешо - Щангата
- Гараж: Ex О1 TDI 4х4
Тунинг на 1,9 тди пд
Аз не разбрах сега бората в движение ли е ?
Oт къде поръча powerflexa ?
Последно промяна от Пешо - Щангата на 21.02.2017, 17:23:05, променено общо 1 път.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Тунинг на 1,9 тди пд
Темата е интересна и се следи, само пускай повече снимки от процесите на промяна.
Джантите са много тежки и са широки за 205/50R17
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Тунинг на 1,9 тди пд
PRO написа:Какви са тези джанти бре младеж?
BlackPearl написа:От Ауди S-ка , Енцо. Не си ли виждал
Пипал ги е майстор с блажни рЪце....PRO написа:Имах предвид състоянието им!
-
hvp800
Тунинг на 1,9 тди пд
Ми в трагично състояние са и ще ги оставя за зимни, или докато не намеря OZPRO написа:Какви са тези джанти бре младеж?
Току-що приключиха първите тестове ( 170км по Южната дъга...) и нещата са на прилично ниво, но сега съм с временен мотор, докато си сглобя някой от мойте, че и там е една драма..A4tech написа:Аз не разбрах сега бората в движение ли е ?
Ще се постарая повече занапред със снимковия материал, но този път нещата се случиха страшно набързо и покрай суматохата с прехвърлянето съвсем забравих да снимам. Сетих се чак когато колата вече беше сглобена и избутана навън...masterOne написа:Темата е интересна и се следи, само пускай повече снимки от процесите на промяна.
Понеже карам и с фланци 12мм отпред, като смених дисковете болтовете се оказаха леко къси, хващат 4 или 5 навивки, ама все пак. Та сега ще трябват и други болтове, покрай новите дискове. Джантата излезе още малко , но заради стреча сега е добре, но с по-широка гума май ще трябва да сменям и фланците..
Всички тези неща ще са на дневен ред едва ,когато измисля какъв мотор и с какви железа ще се кара.
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
-
hvp800
Тунинг на 1,9 тди пд
Мой приятел ми го поръча от Плевен, там има много готин магазин за рейсингови джунджирии. Цената му е малко солена, но на този етап съм доволен. Ако усетя или видя нещо нередно, ще си кажа самA4tech написа: Oт къде поръча powerflexa ?
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Тунинг на 1,9 тди пд
Я дай снимки на таз бора да я видим.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
hvp800
Тунинг на 1,9 тди пд
Сутринта минах през пръскалките, за да не ми се кара @pro
, ама след кратко шофиране из младостките улици, ефекта от миенето резко избегА ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
-
hvp800
Тунинг на 1,9 тди пд
Лип-а от купра е в мазето, че едвам го намерих предния път в един от коловозите 
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- PRO