Проблеми с Octavia IV??
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Mitko
- Гараж: Оctavia Mk4 1.5 DSG e-tec
Проблеми с Octavia IV??
При мен проблема със пластмасата се реши със затягане на тези пластмаси на багажника и пълненето им с някаква грес. За сега нямам проблеми, но този шум от багажника все едно имам дини и аз съм го чувал. Ще видя дали наистина е от количество гориво. Имам едно одеало в багажника което си мислех че се удря като набия спирачка.
Иначе от ЕТ Стара Загора мисля че ми одраха едната джанта докато ми монтираха зимните. Разправях се, анкети попълвах, но в крайна сметка казаха това не е от машината чао. Отношение 0.
Иначе от ЕТ Стара Загора мисля че ми одраха едната джанта докато ми монтираха зимните. Разправях се, анкети попълвах, но в крайна сметка казаха това не е от машината чао. Отношение 0.
-
zlatadama
Проблеми с Octavia IV??
Здравейте на всички. По случай Коледа, моята О4 1,5 Едишън комби GTEC с DSG 04,2021 реши да светне като коледна елха
Интересното е, че го прави само на студено (трябва да е седяла поне 8-10часа) , после палиш тръгваш и буквално след 20-30км гасиш, палиш и все едно никога нищо не е било. Колата е в пълна изправсност. Колегите от ЕТ първо решиха, че е камерата, поръчаха я и я смениха...нищо. После пак я закарах, тоя път казаха, че е ABS модула, след това ме викаха пак и записваха някакви "живи" данни, след това казаха, че трябва да я закарам да мерят инсталации, ама така и не съм стигнал до тях. Ако някои се е сблъсквал с такъв или подобен проблем да напише.
Интересното е, че го прави само на студено (трябва да е седяла поне 8-10часа) , после палиш тръгваш и буквално след 20-30км гасиш, палиш и все едно никога нищо не е било. Колата е в пълна изправсност. Колегите от ЕТ първо решиха, че е камерата, поръчаха я и я смениха...нищо. После пак я закарах, тоя път казаха, че е ABS модула, след това ме викаха пак и записваха някакви "живи" данни, след това казаха, че трябва да я закарам да мерят инсталации, ама така и не съм стигнал до тях. Ако някои се е сблъсквал с такъв или подобен проблем да напише.

-
milencv
- Гараж: Октавия 4 комби 1.5 бензин, Ръчка, Едишън
Проблеми с Octavia IV??
По руските форуми има писания за невключване на таблета при студено време - това е нещо друго - но е пак нещо от рода на студена спойка може би?!zlatadama написа: 13.12.2021, 14:43:32 Здравейте на всички. По случай Коледа, моята О4 1,5 Едишън комби GTEC с DSG 04,2021 реши да светне като коледна елха
Като цитираните случаи са за температури -5 градуса примерно (не говорим за -30). И пак после като поработи/позагрее колата се включва (като тъпото в случая е че няма как да включиш парното - защото става от таблета).
Иначе тие от ЕТ в досегашната ми комуникация с тях са ме втрещили с компетентността си....
-
zlatadama
Проблеми с Octavia IV??
Възможно е, но започна през лятото да го прави. Първо само автопилота светкаше преди тръгване и то от време на време, че "не е на разположение" и веднага ако загасиш и запалиш всичко се оправяше, след месец може би започна вече да свети цялата. Тогава отидох в Надежда и казаха, че е записала камерата и т.н както написах в предния пост.milencv написа: 15.12.2021, 09:46:25 студена спойка може би?!
Като цитираните случаи са за температури -5 градуса примерно (не говорим за -30). И пак после като поработи/позагрее колата се включва (като тъпото в случая е че няма как да включиш парното - защото става от таблета).
Иначе тие от ЕТ в досегашната ми комуникация с тях са ме втрещили с компетентността си....
-
Cvetka55
Проблеми с Octavia IV??
Здравейте, днес влизайки в колата установих, че таблета не тръгна, съответно всички датчизи и асистенти за паркирането дават грешка ... Днес е студено, не ми се е случвало до сега да има проблем. Някакви идеи?
- oggie
- Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI
Проблеми с Octavia IV??
Пробвай да рестартираш инфотейнмънта, като задържиш power бутона за над 10 секунди.Cvetka55 написа: 08.02.2025, 14:09:26 Здравейте, днес влизайки в колата установих, че таблета не тръгна, съответно всички датчизи и асистенти за паркирането дават грешка ... Днес е студено, не ми се е случвало до сега да има проблем. Някакви идеи?
-
Cvetka55
Проблеми с Octavia IV??
Благодаря! Стана
имате ли идея на какво се е дължало?
- oggie
Проблеми с Octavia IV??
Част от simply clever преживяването ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
Cvetka55
Проблеми с Octavia IV??
Яснооо ![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
- atanashh
- Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG
Проблеми с Octavia IV??
Да, не се притеснявайте, свиква се
Последно моята минавам през тунела на Тракия, спря музиката първо, после черен екран. Спиране-пускане не помага. Та както е казал колегата, рестарт със задържане на копчето и се оправя.
-
maiden
Проблеми с Octavia IV??
Предполагам хората с проблемите имате iPhone ?
- atanashh
Проблеми с Octavia IV??
Аз айфон имах 5-ца, май преди 10-на години и повече... Оттогава съм си на Samsung S, доста ги смених такива. Ама това няма много общо с факта, че медията си е бъгава и лагава като за световно. Ама за без пари толкова ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- oggie
Проблеми с Octavia IV??
Интересно ми тези с новите инфотеймънти на FL дали имат някакви проблеми?
-
maiden
Проблеми с Octavia IV??
FL няма проблеми. При старите проблемите са с CarPlay основно. И при голям студ.
- atanashh
Проблеми с Octavia IV??
То медията и софтуера са едни от малкото дразнещи(поне за мен) неща в О4 и е логично първо това да си оправят преди да и развалят фаровете де.
Дано наистина да са решени във ФЛ.
Дано наистина да са решени във ФЛ.