Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Че всичко е матрица на днешно време е безспорен факт.Мерцедеса и Шкодата наистина много си приличат по фаровете,но в същото време Шкодата има много характерна форма,която аз например харесвам.Честно казано,за първи път истински ми харесва от времето на О1 и Фелиция.Фабия1 също беше готина...,но от Фабия2 насам...–като ги погледна в решетката и виждам оня едноокия репатрак от детската анимация
Не искам никой да засегна или обидя,просто такъв ми е вкуса!
Обаче забелязвам в последните модели на всички марки някаква промяна във визуално отношение - кунтурите стават някак по-остри, връщат се формите от седемдесетте години - естествено много осъвременени.Това също много ми допада!
Като гледам цената на ОК3FL и оборудването в чешкият сайт и това в Еуратек, нашите пак изрязали това онова ама не и цената чак толкова. В пакет Стайл в БГ на първо четене липсват и са опция FULL LED фаровете и KESSY....