Спалня Ikea Hemnes 160/200

Тук обявете нещата, които искате да продадете.
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.

Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!

Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
Заключено
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Мнение от digitalundgrd »

Здравейте пичуИ,

Знам, че не е най-подходящото място за такава обява, ама все пак има хора тук с по няколко имота, къщи, вили итн...

Накратко - вкарах се в приключение и от едно "леко освежване" , минахме на абсолютно цялостно боядисване, смяна на мебели итн.

Повечето други неща успях да ги продам (на безценица). Остана ми само спалнята , тъй като е голям и неудобен предмет за транспорт. Има интерес, но като чуят, че трябва да си организират транспорта - дърпат ръчна [smilie=pardon.gif]

Самата спалня е от Икеа, модел Hemnes, бих казал без забележка. Давам линк към олх, за да не се повтарям :

https://m.olx.bg/140203195/?bs=olx_pro_listing

Цената за форума ще е точно 300лв, тъй като новите мебели ми идват другия вторник и ще ми е адски сложно с 2 спални в една стая [smilie=sarcastic.gif]
Ще съдействам да разглобя леглото, така че да е възможно най-удобно за транспортиране.

Мога да предложа при интерес и матрак към нея - isleep duosense 160/200 с фактура, касов бон и гаранционна карта...

За контакти ЛС или 0878 89 89 седем едно.
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Мнение от digitalundgrd »

За триене! Всичко от обявата е продадено ;) .
Заключено

Обратно към “Продавам”