Здравейте,
Мисля да си поръчам Октавия, бензинова 1,5 TSI и да монтирам газова уредба в БРЦ. Можебщ ли някой с такава уреда да сподели мнение. Интересува ме какъв разход дава колата, колко литра е бутилата , добре ли се държи двигателя с тази уредба? В момента карам бенизнова тойота на газ и знам,че газта много често гори клапаните на тойотата, при този двигател как стоят нещата?
Поръчка на нова Октавия с газова уредба
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
KUKU
-
Kiko Varna
- Гараж: Градски Транспорт София
:слага пуканките в купата:
Това ще е забавно.
TFSI двигателите когато им сложиш газ стават хибриди - харчат и газ и бензин и масло. Едновременно.
Това ще е забавно.
TFSI двигателите когато им сложиш газ стават хибриди - харчат и газ и бензин и масло. Едновременно.
На морето колите са най-бързи!
-
Манев
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M
Сина ми кара Камик 1.5 с газова. От ЕТ те пращат в BRC и там ти слагат Prins VSI-3 DI.
Бутилката е на резервната гума и мисля е 50 литра.
Разхода до Халкидики, мотане там 3-4 дена и обратно каза че е към 7.1 газ.
Бутилката е на резервната гума и мисля е 50 литра.
Разхода до Халкидики, мотане там 3-4 дена и обратно каза че е към 7.1 газ.
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
На този двигател успешно се слага газова уредба, без последващи проблеми. Софтуера е за конкретния двигател и всичко е съобразено. Самия факт, че Еуратек не променят условията по гаранцията е достатъчен.