Не са изключени. Нямаш хардуер за тях.
Впечатления и препоръки за Карок
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
silent
-
tahumbata
- Гараж: Karoq Style 2019 1.5 TSI DSG 4x4 лава син металик
Нищо не би трябвало да слагат, ако не си си платил за него изрично. Те вместо амортисьор на капака пестят стотинки и слагат пръчка като отпреди 100 години, пък представям си да слагат цели модули и системи, които да са просто софтуерно изключени, хеле пък и ако се отключват толкова лесно с едно бодване на лаптоп и нужната програма.
-
baijoro
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
Не знам дали е за да пестят. Ако си гледал Менцел като тества разни скъпи и наточени возила - и там някои са с пръчка.tahumbata написа: 23.04.2024, 17:12:29 Те вместо амортисьор на капака пестят стотинки и слагат пръчка
Що го правят и аз не знам...
-
ИзтрЪпнал
- Гараж: kamiq style 1.5tsi evo2 6m my23
Защото пръчката е по-лека спрямо два амортисьора.
-
ShaMana
Пестят до също доста. Амортисьора струва повече от пръчка. Като го сложиш по броя произведени автомобили си се събира солидна сума.
-
tahumbata
На супърб и Кодиак слагат, просто някои детайли имам чувството, че нарочно ги държат някакви неадекватни за времето си, колкото да им се дразни човек. И менютата с управлението вместо да ги правят по-бързи и лесни за употреба, стават все по-лагави и объркани. Като че искат да подчертаят колко китайски и бъгав изглежда дисплеят, който са боднали на централната конзола вместо да е обратното.-
-
Kancho
- Гараж: Skoda Karoq 2.0 TDI 115Hp 2024г.
Обмислям покупка на нова Škoda Karoq дизел,TDI/85 kW/115 к.с., DPF, 6M,Selection. Ако някой има такъв, или преки впечатления моля да ги сподели.
-
nitro
- Гараж: Skoda Karoq 1.5 tsi DSG7 MY24
viewtopic.php?t=3526Kancho написа: 25.04.2024, 14:33:12 Обмислям покупка на нова Škoda Karoq дизел,TDI/85 kW/115 к.с., DPF, 6M,Selection. Ако някой има такъв, или преки впечатления моля да ги сподели.
-
tahumbata
Ако се кара много и най-вече извънградско и то спокойно, може би има смисъл…
- spaldingrs
- Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017
Здравейте колеги,
искам да споделя с вас, че днес стана неусетно 1 година, от както съм горд собственик на Карока. След 22891км съм много доволен от автомобила. Изцяло отговори на очакванията ми, дори ги надхвърли(може би не са ми били много големи
). Също така, искам да споделя и очарованието ми от форума. Много активен и жив, пълен с хора, които са готови винаги да помгнат, да споделят опит, настроение, препоръка и т.н.
Благодаря ви колеги! Радвам се, че съм един от вас.
искам да споделя с вас, че днес стана неусетно 1 година, от както съм горд собственик на Карока. След 22891км съм много доволен от автомобила. Изцяло отговори на очакванията ми, дори ги надхвърли(може би не са ми били много големи
Благодаря ви колеги! Радвам се, че съм един от вас.
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
-
maiden
Камерата е една и съща за знаци и Lane Asisst, не съм сигурен обаче дали кормилната рейка е еднаква. Някой запознат да каже за рейката.MartinVT написа: 23.04.2024, 01:10:50От Еуротек БГ е колата. Менюто с асистенти и в частност за фронт асист е изключително бедно и няма никакви подобни опции. Все пак предполагам, че подобна опция е активна, но не е визуализирана на екрана. За асистиращите системи било с 2 настройки, една за активиране и 1 за визуализиране в менюто.shaks написа: 22.04.2024, 22:56:48 Ако колата ти е внос от някъде извън бг, предполагам не е невъзможно да имаш такава опция.
В интернет четох за лейн асистна, където описват, че с АСС използват една и съща камера и може да се активира чрез софтуера за диагностика и няколко промени. Едната промяна е за активация на системата, другата за визуализация в менюто с асистенти. Не съм го пробвал и спекулирам, че е чак толкова лесно, но в бришкода има хора с успешна активация.
Предполагам, че всички които сме с АСС имаме всички налични асистиращи системи (без сайд асистентите) и поради някаква причина са изключени (и/или не се визуализират в менюто).
Благодаря на всички колеги за мненията, в скоро време ще пробвам пак в Шкода да закачим колата и да пробваме да отключим асистиращите системи.
-
Apollo
Някой запознат ли е дали ще има драми с гаранцията, ако направя кодиране на едно - две неща с OBD11.
- VesCo
- Гараж: Skoda KAROQ, 2.0 TSI, DSG, 4x4, Sport Line Plus
Питай направо в ЕТ под предлог, че OBD11 е 'сертифицирана' за VAG.Apollo написа: 25.01.2025, 20:16:59 драми с гаранцията, ако направя кодиране на едно - две неща с OBD11
/и може да споделиш резултата/
-
to4kata
Колеги, някой знае ли каква точно е промоцията за Карок edition? На сайта е посочено до 13600 лв, на ценовата листа пише "специални предложения" - тези ли са промоционалните цени в офертата или от тях нещо се приспада. Гледам Edition 1,5 TSI ръчка - 68 560 лв, тази цена каква е промоционалната или реалната? Нещо не се ориентирам.
- R Dynamic LR5
- Гараж: 6M
to4kata, Пуснете си онлайн заявление за оферта на сайта на Шкода България, за модела, който Ви интересува и мисля, че ще получите яснота във връзка с това, което Ви озадачава/обърква.
https://www.skoda-auto.bg/choose-and-bu ... er-request
https://www.skoda-auto.bg/choose-and-bu ... er-request
Последно промяна от R Dynamic LR5 на 26.01.2025, 10:08:03, променено общо 2 пъти.