Благодаря! Дано всички си получат автомобилите през тази година.nitro написа: 21.10.2023, 10:00:00 Дано те придвижат още напред и да получиш голям бял подарък за Коледа
Звънкай да те видим и ти как си
Благодаря! Дано всички си получат автомобилите през тази година.nitro написа: 21.10.2023, 10:00:00 Дано те придвижат още напред и да получиш голям бял подарък за Коледа
Звънкай да те видим и ти как си
Накратко, един от възможните варианти: След като се плати пълната сума за колата, ЕТ изпраща по куриер оригинални документи: договори, фактури, сертификат на автомобила. С тези документи, по VIN номер се правят застраховките – гражданска отговорност и КАСКО, при застраховател по избор. След направена застраховка, се прави първоначалната регистрация в КАТ, само по документи, там издават „Разрешение за временно движение“ (талон), и ще получите временни регистрационни табели (номера). С тях вече се отива в представителството на ЕТ, там монтират временните табели и предават автомобила (има малко гориво в резервоара!, трябва също да си осигурите аптечка, триъгълник … , може и от ЕТ). С тези временни табели автомобилът може вече да се движи на собствен ход (трябва и винетка по избор), и мисля в срок от един месец трябва да се регистрира в КАТ – Пътна полиция, по постоянен адрес на собственика. Там вече монтират официалните табели, издава се официалния талон – голям и малък и т.н. След това трябва отново да се отиде при застрахователя, там се изготвят анекси към направените в началото застраховки, в тези анекси се посочва вече окончателния регистрационен номер. Това е от моя опит, колегата със шуменската регистрация може да е избрал друг вариант, например без временна регистрация, транспорт на репатрак...eyanko написа: 14.10.2023, 11:57:25 Честито, колега! Със здраве да си я караш леко и безаварийно!!!
Имам въпрос: Понеже видях, че си с Шуменска регистрация, предполагам, че от ЕТ Варна си я взел. Та въпросът ми е как става регистрацията?
На мен ни предстои нова придобивка около Коледа и трябва да я регистрирам в Търговищкия КАТ, та за това питам.
Дано да е "заключена" вече твоята поръчка!!!

При мен има "значително " придвижване. От средата на март към средата на февруари 24.spaldingrs написа: 10.11.2023, 09:57:32 Голяма тишина настана, май не само аз съм "изхвърлен" за догодина!!!
За да закрия въпроса си отговарям сам - Това е 8" digital cockpit. Това е нещо ново за VAG. По-големият 10" отдавна познат, се доплаща като екстра.ivboje написа: 12.11.2023, 20:51:13 Към колегите, които са получили скоро Karoq. В клипчетата напоследък виждам някакъв нов вид виртуален кокпит:
Та въпроса ми е: колите ви с такъв ли идват, или е въпрос на регион или нещо друго?
...чрез по-високо оборудване, респективно повече парички
Две седмици напредък за месец.....
То тази е 48-ма!!!