Смяна масло скоростна кутия?

Всичко за Шкода Октавия I и Tour, произведена от 1996г. до 2010г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Мнение от zar »

skodko написа:Аз пък не знам що си мислите, че представителствата тук са по-различни от тези в чужбина. Хората си следват предписанията на производителя.
Тоше,неслучайно в горния пост го писах това в последните редове!Навсякъде е едно и също!
П.П:За вас лошо не съм казал и няма й да кажа,защото досега разочарован от ЕТ-Бургас не съм излизал,да не говорим ,че сте ми помогнали за много неща!Познаваме се малко с теб,обаче съм от типа хора,каквото им е в главата това им е на устата :)
Dieselgate Team member
Аватар
zzankov

ŠKODA MASTER

Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp

Мнение от zzankov »

Колко струва маслото от ЕТ?
hvp800

Škoda Ludicrous

Мнение от hvp800 »

skodko написа:Аз пък не знам що си мислите, че представителствата тук са по-различни от тези в чужбина. Хората си следват предписанията на производителя.
Официалните дилъри следват "официалната" политика на ВАГ ( в случая ) и това е повече от ясно и нормално. Това е добре за дилърите и по-малко добре за потребителите [smilie=pardon.gif]
И след като си част от ЕТ ( поне така разбрах ) какво е мнението ти за смяна на масло на скоростите?
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
Аватар
strazhara

Škoda Фен

Гараж: Шкода Октавия 1, 1.9ТДИ, ASV110к.с. 2002г. 5скорости
Шкода Октавия 4, 2.0ТДИ, DSU115к.с. 2021г. 6скорости

Мнение от strazhara »

Привет
Маслото го взех от тях на 25лв литър.
Досега колата е влизала само на първоначално обслужване в един сервиз в Монтана и останалите ремонти са в моя гараж. За ЕТ не знам как е обслужването, но един път надникнах в сервиза в София и ми направи добро впечатление на пръв поглед.
Аватар
Бай Ненчо

Škoda Ентусиаст

Гараж: ПОД НАЕМ

Мнение от Бай Ненчо »

Колега покажи я тази красавица, стига си я крил ;)
Магистрала няма финал ....."masterOne"
Аватар
strazhara

Škoda Фен

Гараж: Шкода Октавия 1, 1.9ТДИ, ASV110к.с. 2002г. 5скорости
Шкода Октавия 4, 2.0ТДИ, DSU115к.с. 2021г. 6скорости

Мнение от strazhara »

Абе яд ме да я гледам, тъй като я би големия град в Монтана [smilie=hunter.gif], ама пък така не бие на очи и има по-малка опасност да я заглеждат.
Brinimir

Шкода Новак

Гараж: Шкода Октавия 2 1.9tdi 4x4

Мнение от Brinimir »

Еййй няма да я покажеш таз кола. Страх те е да не я урочасаме май [smilie=sarcastic.gif]
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia I”