Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Двама са били, съдейки по броя на колелата. Ако кучо го няма, в О2 влизат три колела с трима пасажера и достолепно количество багаж. Та...има мегдан в Супърба. Но си трябва място и за четириногия член на семейството.
Принципно добре си ги наредил, но като вземеш предвид разглабяне, постилане, сваляне на седалки, пазене да не скъсаш нещо и т.н., не е ли по-практично 2 греди на тавана ? Най-вероятно отговора е в честотата на ползване, но все пак.
intense написа: 25.08.2023, 13:53:15
Жената и детето пеша ли ги прати
Те са си там.
sonnyer написа: 25.08.2023, 14:21:57
Принципно добре си ги наредил, но като вземеш предвид разглабяне, постилане, сваляне на седалки, пазене да не скъсаш нещо и т.н., не е ли по-практично 2 греди на тавана ? Най-вероятно отговора е в честотата на ползване, но все пак.
Планувал съм да взема, но отлагам, че е много пари.
nmnikolov написа: 25.08.2023, 14:41:23
А и какъвто е педантичен после ще има да чисти 2 дена насекоми от колелетата
Да, май е най-гадното нещо това, като ги возиш горе.
Теглич има ли супърба, аз возя често колела и на напречните греди на тавана и на багажник за теглича отзад. Това да вкарам колелата вътре ми се струва грехота...
Имах на предния Супърб, но на сегашния не сложих. Ако знаех, че ще нося колела, бих го добавил тогава. Прекалено много пари ми се стори, като поръчвах колата (по спомен към 3500 лв), а вече бях минал бюджета, с други по-належащи за тогава екстри. Сега обаче ме е малко яд, че не сложих, ама каквото такова.
Предния Супърб го продадох за 1 час след пускането на обявата и основната причина беше наличието на теглич.
Това с багажник отзад на теглич е малко “ту партс”.
Един приятел изявен педалофил преди няколко години отивайки към поредното състезание извън София така го нацепи един джип отзад,че останаха само педалите и седалките на байковете.