Обучаване на ключ / Нов ключ - Skoda Superb

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
yavor1988

Шкода Новак

Мнение от yavor1988 »

Здравейте,

Извинявам се, ако темата е подхваната, не успях да я намеря. Отскоро съм собственик на Skoda Superb L&K, 2018 г. Получих я с 3 ключа, като двата резервни не бяха ползвани никога. Смених им батериите, почнаха да светят, но автомобилът не ги разпозна. По-скоро разпозна, че има неидентифицирани ключове вътре в колата и не пожела да запали. От Еуратек София ми казаха, че трябва да ги обучат. Понеже съм от Варна, запазих час в Еуратек Варна за 13.07.2023. В общи линии ми казаха, че не могат да ги обучат, някаква платка била изгоряла, били си следвали процедурите и до там. Интересното беше, че ме таксуваха за усилията да обучат ключовете. Споменаха, че могат да поръчат нов ключ, който трябва също да обучат, след като пристигне.

Понеже предпочитам да имам поне един резервен ключ, можете ли да ме посъветвате за майстор/сервиз във Варна, който може да ремонтира старите ключове или да направи нов? Ако няма такъв, ще поръчам на Еуратек Варна, но предпочитам те да са последна опция.

Благодаря предварително!
yavor1988

Шкода Новак

Мнение от yavor1988 »

Здравейте, понеже времето е най-важният актив, реших да споделя опита си с ключаря до стадион Спартак във Варна - Ясер. Обадих му се във връзка с гореописания проблем на 17.07.2023 г. Каза, че ще провери за възможни решения и ще ми се обади. Вчера му звъннах, понеже не получих обратна връзка от него. Каза, че ме е забравил и да отида на място днес в 18:30. След като отидох, нямаше никой на адреса. Каза, че му се наложи спешно да излезе заради закъсал автомобил. На въпроса ми защо поне не се обади, отговорът беше “ами…”. Имайте го предвид, ако “запазвате” час при него. Не мисля, че е редно, който и да е, да се подиграва по такъв начин.
Лека вечер на всички!
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”