Историята на един "прероден" Superb III Facelift
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Аха, тя щото тая го е ударила пред блока 
- makaveli
- Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
Е, може да е било пред нейния блок ся?
- Rangel
Значи да вземе гараж и “пред нейния блок” 
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
С парцалче с бензин обилно напоено.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Не съм визирал конкретен случай с този коментар. А пример за лош късмет е как на колега преди години през ноща някакъв тъпанар с висока скорост излиза от платното, навлиза в локалното, където са паркирали колите от блока и му отнася задницата на колата.
- Rangel
Абсолютно лишени за мен са постове от този тип. Като отидеш на гости, питаш ли дали имат гараж и за твоята кола? Имало да става.
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
ABBC3_OFFTOPIC
Не давах на баткото обут да влезе в колата, понеже качва краката на облегалката чак ... За 2 дни ме валя градушка, карах офф роуд по Роженските поляни и в почти наводнени пътища... Побеля ми косата, ама като е тръгнало можеш ли да го спрешnmnikolov написа: 14.07.2023, 16:42:46 Колкото повече човек си пази и грижи за колата, толкова по-често стават разни изциденти с нея.

- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Пръските би трябвало да излязат с клей бар. После вероятно ще се наложи корекция на керамиката.
TSI Team
- Rangel
Явка, че колата нямаше късмет преди тръгването разбрахме, ама как се представи на отсечката, откакто я направи не си я замервал с никого?
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Е нали с тебе я "замерих" една вечер.
Не съм писал за събора, защото нямам време. Утре ще седна да споделя впечатления. Иначе за пистата - колата се представи според очакванията ми. Направих стартове със @SilverBullet - 3 пъти, @Audirulzz, @YordanYK (Данчо - Radeff), @todor87 (с Одо-мобил), @vankissa - 2 пъти, и 4 старта бях такси на различни хора и деца. Тоест за около два часа се връзват около 13 лаунча.
Хареса ми колата колко е постоянна, всеки един от тези стартове беше напълно идентичен, в целия работен диапазон, за цялото събитие. Не се е оплаквала, не е прегрявала. Иначе като резултати - Стефан ме победи 2 пъти, един път завършихме наравно, защото тръгнах по-добре. Всички други дръпки с останалите победих аз. С @Audirulzz бяха два старта, единия тръгнах прекалено рано на светофара и не го броихме. Следващия, който направихме, тръгнахме добре, но му взимам преднина в началото след лаунча, при което почва да ме догонва по някое време, но пистата е прекалено къса и успях да финиширам 1-ви (и да спра в полето с предните гуми, @YordanYK ми беше пасажер тогава и бая се поизпоти при спирането). Ако отсечката е по-дълга, Никича ще ме вземе нагоре. По мои сметки съм "2-ри" в генералното класиране (за което място няма купа, така че все тая).
От Супърб с този стейдж, стокови пайп, катализатор и GPF-и - толкоз. Ето малко снимки от @PRO на колата от пистата:

тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Явор си ме пердаши от старта до финала..., по-интересно се получи при мен с @vankissa...взе ми старта, но пък после го наваксах и за мен си го взех накрая
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Моя прочит за гонката е малко по различен.Ма тва е от мойта камбанария.
@peyopetrishki, беше с мен в колата и може да потвърди или отрече.
Старта с Явор ни беше от последните и за двамата.С разлика,че мойте съединители “пламнаха” още на 3-4 старт.
Истината е,че на старта “изпуснах” колата и разтовари на лънч.От което Явор ми направи кола,кола и малко.На цялата втора вървим на кантар.Оттук нататък започвам да го събирам,като според мен сериозно го събирам.Върнах газта малко преди конусите,като в този момент СПОРЕД МЕН бяхме тотален кантар.Ако бях давал до последно най вероятно щях да изкоча отпред.
Но както казах и по горе.Грешката при старта,както и решението да “върна” газта по рано,са си изцяло мой.Така,че победата си е заслужена за Явор.
Иначе супърба се мести брутално добре,като за кола само със софт
@peyopetrishki, беше с мен в колата и може да потвърди или отрече.
Старта с Явор ни беше от последните и за двамата.С разлика,че мойте съединители “пламнаха” още на 3-4 старт.
Истината е,че на старта “изпуснах” колата и разтовари на лънч.От което Явор ми направи кола,кола и малко.На цялата втора вървим на кантар.Оттук нататък започвам да го събирам,като според мен сериозно го събирам.Върнах газта малко преди конусите,като в този момент СПОРЕД МЕН бяхме тотален кантар.Ако бях давал до последно най вероятно щях да изкоча отпред.
Но както казах и по горе.Грешката при старта,както и решението да “върна” газта по рано,са си изцяло мой.Така,че победата си е заслужена за Явор.
Иначе супърба се мести брутално добре,като за кола само със софт
-
shpeki
Няма ли клипчета, че пак всеки си прави собствено тълкуване?
Спора може да се разреши на Гернан.
пс Разбира се в някой по-хладен ден за да не пламнат съединителите.
Спора може да се разреши на Гернан.
пс Разбира се в някой по-хладен ден за да не пламнат съединителите.
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Собствени тълкувания на резултата няма. Мисля е ясно, не се опитвай да завържеш интрига, Мето.
А иначе какво е станало в другата кола чисто технически (за съединители, пускане на газта и т.н.), няма как да знам, понеже не ми е споделяно след състезанието. Тоест това дето съм го написал горе е фактология как са се движели колите, от моята гледна точка, в отсечката дето я има. И спирам по темата.
А иначе какво е станало в другата кола чисто технически (за съединители, пускане на газта и т.н.), няма как да знам, понеже не ми е споделяно след състезанието. Тоест това дето съм го написал горе е фактология как са се движели колите, от моята гледна точка, в отсечката дето я има. И спирам по темата.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
-
shpeki
Няма интрига, подкачам се с Ники и оправданията. Уж тези неща бяха запазени за ауди оунърите.
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)