Здравейте собственик съм на октавиа д2 1.8 tsi 160 hp със dsg 7 speed автомобила е 2011 година като направя 200 000 км какво може да се случва някакви съвети благодаря предварително!От една година съм собственик на октавия
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Красиооо3671
От една година съм собственик на октавия
Здравейте собственик съм на октавиа д2 1.8 tsi 160 hp със dsg 7 speed автомобила е 2011 година като направя 200 000 км какво може да се случва някакви съвети благодаря предварително!- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
По-добре да не знаеш ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
-
baijoro
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
Карай си колата спокойно и не мисли негативно. Каквото и да има да става няма как да го предотвратиш. Сменяй си навреме консумативите и се радвай на хубавия автомобил (и аз имах Октавия 2).
Знам за два стигнали 400000 км, на единия се возих лично.
Знам за два стигнали 400000 км, на единия се возих лично.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Ше перифразирам, Едно лай.о колкото повече го ровиш, толкова повече мирише.
Карай си колата и си свиркай. Като се яви проблем, тогава ще го мислиш.
Карай си колата и си свиркай. Като се яви проблем, тогава ще го мислиш.
- oggie
- Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI
Любимите въпроси на майсторите. Какво има да и се прави на ..... километри? Нещо ми тропа, някъде си? Направо те пускат по дългата пързалка за нови абонати. Другите любими клиенти са тия дето гледат на Филип Бричката епизодите "Как се чупи" ей там вече е ВИП пързалката за "грамотни" собственици, доене до кръв. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Очакват те само "хубави"работи.
Като за начало сменяй по често масло двигател. Ослушвай се сутрин за тракане на верига.
Смени масло кутия - и 2-те масла.
Свещи през 30к. Аки изкарват до толкова де.
Като за начало сменяй по често масло двигател. Ослушвай се сутрин за тракане на верига.
Смени масло кутия - и 2-те масла.
Свещи през 30к. Аки изкарват до толкова де.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ