Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Е какво толкова карате в тия багажници постоянно
, че да трябва да седи от доло?
Аз в единия джоб имам пожарогасител, в другия туба с течност за чистачките (че не може да е събере от един път) и толкоз.
Багажника ми винаги е празен на тепсия.
Аз ще добавя и крик към по-горно изброените неща, а най-обичам зимата като си сложа лавинната екипировка + щеките и никога повече да не ми се налага да ги мъкна от нас до колата.
Който има деца винаги има какви ли не предмети в багажника. В моя в момента постоянно седят сенник, 4 ракети за бадминтон с кутийка за пера, 2 тротинетки, топки, постелка за пикник и разни други дреболии покрай децата.
nmnikolov написа: 21.07.2022, 10:14:11
Който има деца винаги има какви ли не предмети в багажника. В моя в момента постоянно седят сенник, 4 ракети за бадминтон с кутийка за пера, 2 тротинетки, топки, постелка за пикник и разни други дреболии покрай децата.
Аз на моя скаут двоиното дъно го махнах точно по тази причина.. я извади отверка сред сичките тротинетки колички и т.н.
май на всеки как му е удобно ... като отворя виждам сичко.. а двоиното дъно е тежко и трябва винаги да отварям за една дребна глупост.. количките и др неща като затиснат си иска разтоварване.. ако набиеш спирачки и гидорията е отишла отпред трябва да дигна трите секции ..
Ддз .. колко вървят мойто събира прах
Цъкам си из нета и ми излиза лява електрическа седалка от Октавия. Викам си ‘що пък не О2 vRS няма с ел. Голям кеф на дълъг път заради повечето настройки как да ти стои Д-то на седалката. Сега само трябва да си прехвърля тапицерията с дунапрените да си стане “ОЕМ”
DoH_KuXoT написа: 12.06.2023, 06:40:01
ако отрежеш рамката и завариш твоята ?
Има мотори долу и горе. Ще трябвя да се разголят и двете и да се види до къде са еднакви седалките и до къде не. Ако разликата е само по периферията на рамката ще стане да се направи хибрид, но ако заради моторите има различия из основи то тогава няма да стане.
Не си залсужава галимацията заради 3 копчета.
Аз исках да го играя тоа филм,но освен “скелета” ще трябва да сменяш и дунапрените.А момента в който тръгнеш да ги сваляш,ще ги махаш на прах.