Изключване на дневни светлини?

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
ExpressJobber

Шкода Новак

Мнение от ExpressJobber »

Здравейте колеги!
Вкарах си Шкода Октавия 2 2007 година от Норвегия и въпросът ми е как да изключа дневните светлини на автомобила?
При позиция "0" на релето фаровете светват с една идея по-слабо отколкото когато са включени само късите светлини.
Идеята ми е да ги изключа и да имам светлини, когато аз реша.
Не съм от типа хора, които забравят да си включват фаровете :) [smilie=yahoo.gif] Просто изключително много ме дразни когато светят по слабо и премигат от време на време (с LED съм).

Благодаря предварително!
Parisatis

Škoda Фен

Гараж: Škoda Octavia II 1.9 TDI BLS

Мнение от Parisatis »

Става само с VCDS кабел или OBD2 адаптер + софтуер като Carista например.
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Мнение от zar »

ExpressJobber, Из менютата на максидот-а няма ли отметка да се изключат?Ако няма такава с VCDS-a и препрограмиране само става.Дневните принципно са димирани на някакви проценти за да светят по-слабо от останалите.
Dieselgate Team member
istoyanov

Škoda Ентусиаст

Гараж: Seat Leon ST FR

Мнение от istoyanov »

А през VCDS дневните да се направят на 100% ? Не е ли по-разумно. И аз карам винаги с кола и дневни, които обаче съм забравял да включа не еднократно. Автоматичните си е чудесно решение
atom

Škoda Фен

Мнение от atom »

Румстер 2011-та има копче за изключване в таблото с бушоните.
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Мнение от zar »

istoyanov, Може да се сложат на всякакви проценти в зависимост от желанието на водача.
Dieselgate Team member
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”