Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Днес ми сменяха датчик на мигачите и чистачките, че бе дефектирал по заводска гаранция. На мен ми хареса отношението на ЕТ, обадиха се в нормално време да си я взема обратно. Като цяло в Дружба ЕТ ми се виждат във всяко отношение по-учтиви спрямо в Надежда.
Последно промяна от someone87 на 12.04.2023, 21:24:56, променено общо 1 път.
Архимандрит Дионисий написа: 11.04.2023, 12:27:11
Имах ходене до ЕураТек за други неща и попитах за тази акция, провериха и излезе, че и нашия е за смяна, но и физически трябвало да се провери кой е пройзводителя, защото по рама няма как да се провери или е доста по сложно. Така и така съм там набързо извадиха бега и се оказа , че е за смяна. Написаха ми протокол и ще се обадят когато има наличен да го сменим.
В четвъртък на 13 април ми звъннаха сутрина, ако имам възможност да отида да ми го сменят вече имали точната инструкция.
Процедурата отнема около 30 минути, като реално ме вкараха директно в сервиза без да им предавам колата, което ако е така ще отиде 2 часа.
Самата смяна става като се закачи колата през сервизната диагностика и се деактивира бега защото това всичко оставало в сърварите на Шкода. Самото закачане четене и деактивиране около 10 минути. Физическа смяна около 5 минути. Четене и активиране на новия 10 минути. Новите са на същия производител, от следваща подобрена версия.
Вчера смениха шофьорския еърбег. Отне общо 1 час - половин час чакане да вземат колата и още половин час да смянят еърбега. Дадоха и документ за смяната.
Не бяха сглобили пласмасите между волана и таблото, но няма драма... Добре, че не е нещо по окачване, спирачки, гуми...
Драгомир написа: 19.04.2023, 11:26:28
Не бяха сглобили пласмасите между волана и таблото, но няма драма... Добре, че не е нещо по окачване, спирачки, гуми...
При мен нищо не са разглобявали. С една отверка отзад на волана има две дупки и се откачат щипките.
Смениха бега! При мен процедурата траеше 23 мин., но тъй като сме ги изпреварили с разпращането на уведомленията за акцията на по късен етап ще трябва да ги получим, подпишем и върнем към ЕТ!