Застраховане и правно съдействие пред съда
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Аз си продължих в Алианц през Еуратек
С право на официален сервиз до навършване на 7 години на автомобила. Просто нямам нерви да се занимавам с други. За 6 години с моите екшъни никакви ядове с Алианц. Ма били скъпи. Майната му, нервите ми са ми по скъпи
Да не говорим, че в Еуратек съм приятел с тенекиджийския отдел ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Баце, покрай тебе тенекеЖиите изучиА децата и по 1 апартамент им купиА...
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Е, чекай бе, колата нема първи клас
- _v_
- Гараж: Шкода Октавия Скаут
Впечатленията ми от Булстрад са по-скоро положителни. По-добре са с малко от ДЗИ
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Благодаря.
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- _v_
Поради засиленият интерес към застраховане на апартаменти и къщи, следствие настъпилите трагични събития в Република Турция и Сирия ви уведомявам, че е налице отстъпка от 20 % от крайната застрахователна премия.
Основните предимства, на които може да заложите при сключване на застраховката са:
- Лесно определяне на застрахователната сума и премията на база квадратурата на жилището.
- Без предварителен оглед и опис.
При настъпване на застрахователно събитие има възможност за on-line завеждане на щета.
По риска "земетресение" не се предлага самоучастие.
За да бъде изготвена индивидуална оферта е необходима единствено информация за местонахождението на имота, както и каква квадратура е и година на построяване.
На разположение съм при необходимост от допълнителна информация и съдействие.![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)

Основните предимства, на които може да заложите при сключване на застраховката са:
- Лесно определяне на застрахователната сума и премията на база квадратурата на жилището.
- Без предварителен оглед и опис.
При настъпване на застрахователно събитие има възможност за on-line завеждане на щета.
По риска "земетресение" не се предлага самоучастие.
За да бъде изготвена индивидуална оферта е необходима единствено информация за местонахождението на имота, както и каква квадратура е и година на построяване.
На разположение съм при необходимост от допълнителна информация и съдействие.
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)

Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
То това със застраховка на жилището, трябва да е по-важно от застраховка на колата. Жалко,че хората се сещат само при събития.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
Напълно съгласен. Откакто имаме жилището - 2003г., не е оставало без застраховка. Даже и на село всичко е застраховано.JORDITO написа: 13.02.2023, 20:37:39 То това със застраховка на жилището, трябва да е по-важно от застраховка на колата.
И манталитетът на болшинството е такъв.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
И точно на време…
Васко, прави застраховките за апартаментите ни.
Имахме проблем в на нашите, слагам само една снимка, за да стане ясно…

Дори бях забравил, че имаме застраховка. Васко каза “викай ги”, само че трябваше да прибера в тази стая баща ми от болница. Оправихме го, преди той да се прибере. Звъннаха ми от ДЗИ (заведох щетата онлайн), искаха да дойдат, разбира се обясних, че вече всичко е оправено. Човекът беше достатъчно коректен, дойде видя оправеното, показах му снимките преди това. В рамките на 15 дни от завеждането, за това ми пуснаха 400 лв. Доволен съм.
Васко, прави застраховките за апартаментите ни.
Имахме проблем в на нашите, слагам само една снимка, за да стане ясно…

Дори бях забравил, че имаме застраховка. Васко каза “викай ги”, само че трябваше да прибера в тази стая баща ми от болница. Оправихме го, преди той да се прибере. Звъннаха ми от ДЗИ (заведох щетата онлайн), искаха да дойдат, разбира се обясних, че вече всичко е оправено. Човекът беше достатъчно коректен, дойде видя оправеното, показах му снимките преди това. В рамките на 15 дни от завеждането, за това ми пуснаха 400 лв. Доволен съм.
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
И аз си застраховам жишището от години. Засега не съм имал проблеми, но никога не се знае, а после ще е късно...
Иначе се преместих в Булстрад. Да видим какво ще е отношението. @_v_ ги препоръчва пред ДЗИ, моят брокер ги препоръча, а и Иво от Ветек ми каза, че работят отлично с тях и нямат проблеми. А аз колата си карам само във Ветек и съм доволен.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Иначе, отивам аз да ми снимат колата и ме върнаха да я измия. Връщам се пак, 2ма излизат и почват да снимат и да цъкат с езици... Викам си - "Тези видяха нещо и сега ще се разправяме...", но в този момент единият проговаря на другия - "Леле, колко много ѝ отива тоя цвят, много ме кефи.", а другият - "Да, егати колко добре изглежда..."![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
И така, нямаше никакви забележки.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Иначе се преместих в Булстрад. Да видим какво ще е отношението. @_v_ ги препоръчва пред ДЗИ, моят брокер ги препоръча, а и Иво от Ветек ми каза, че работят отлично с тях и нямат проблеми. А аз колата си карам само във Ветек и съм доволен.
Иначе, отивам аз да ми снимат колата и ме върнаха да я измия. Връщам се пак, 2ма излизат и почват да снимат и да цъкат с езици... Викам си - "Тези видяха нещо и сега ще се разправяме...", но в този момент единият проговаря на другия - "Леле, колко много ѝ отива тоя цвят, много ме кефи.", а другият - "Да, егати колко добре изглежда..."
И така, нямаше никакви забележки.
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Васко, ти какъв маркетинг извади днес... чак в Румъния ще си купят полица!
- _v_
Rangel написа: 14.02.2023, 17:15:10 Васко, ти какъв маркетинг извади днес... чак в Румъния ще си купят полица!
От както “люшна” пиша полициRangel написа: 14.02.2023, 17:15:10 Васко, ти какъв маркетинг извади днес... чак в Румъния ще си купят полица!
- _v_
Днес ми остана малко свободно време и реших да ви запозная с последния казус, по който имаме скорошно решение от Софийски районен съд. Та автомобилът на моя клиент (Тойота Корола) спирайки и изчаквайки да се включи в кръгово движение бива ударен отзаДе от шофьора на Рено Каптюр. Моя човек няма каско, виновен за събитието е шофьорът на френското МПС, пишат те двамата протокол всичко точно, до момента в който ДЗИ (като застраховател по застраховка Гражданска отговорност) трябва да плати обезщетение - плащат едни 300 лв. и викат "стига толкова". Е да, ама щетата е за 1 000 лв. (приблизително). Въпреки, че ги канихме добворолно да доплатят - не пожелаха. Видяхме се в съда и ето кой крив кой прав:

-
tuningmania
- Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
До @_v_ - Малко "Off Topic" но.. Кое ли в България не е "Ако мине номера"? Убеден съм, че "ДЗИ" са 100% наясно, че всеки обажлвал такъв казус ще спечели но "Ако мине номера". За съжаление мноооого често минава. Поздравления за това, което правиш.
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Искам да благодаря на Васко @_v_, за съпорта относно застраховките на Хюндайчето
Рядко попадам на толкова професионално отношение към клиента, същевременно съчетано с бързо и безпроблемно обслужване !
Рядко попадам на толкова професионално отношение към клиента, същевременно съчетано с бързо и безпроблемно обслужване !