Поколението на старият ми автомобил - астра х страдаше от цим модул.Моята нямаше проблем, ма на, сега супърба има.
150tdi vs 190tdi
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- zalmaneca
- Гараж: Octavia 4 FL 2.0 TSI 265hp '25
ex Superb 3 FL L&K 2.0 TDI 190hp '20
ex Opel Astra GTC 1.9 150hp+ '08
ex Peugeot 206 1.4 75hp '00
ex Renault 11 1.7 90hp '87
150tdi vs 190tdi
Онзи модул, в който влизат всички ръчки и бутони от волана.Поне при опел е така.
Поколението на старият ми автомобил - астра х страдаше от цим модул.Моята нямаше проблем, ма на, сега супърба има.![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Поколението на старият ми автомобил - астра х страдаше от цим модул.Моята нямаше проблем, ма на, сега супърба има.
-
Stevek
- Гараж: Superb III 2019
150tdi vs 190tdi
При VAG е
Address 16: Steering wheel (J524)
Address 16: Steering wheel (J524)
- zalmaneca
150tdi vs 190tdi
Да добавя - грешка визуално по таблото не съм видял.
- zalmaneca
150tdi vs 190tdi
Само да кажа,че медията е пълен кенеф.
Всяко каране нови бъгове.
Споделям за да си знаят и другите.
Разбира се, те в ЕТ не знаят нищо, на диагностика не излиза ниииищщо, ама те чехите си знаели какво да правят.
Февруари ъпдейтнаха софтуера на медията поради следните проблеми.
-картата не се прехвъля на виртуалния кокпит.
-телефоните се disconnect-ват.Различни марки, кабели, портове.
-като цяло забива и влачи.
-dynamic road sign display спира и не се оправя до следващо палене.
Не се оправиха нещата,ама изобщо.Дори се появиха нови неща.
-Volume не работи, остава на mute, без значение дали е с телефон или на радио.
-Навигацията забива. Местоположението в движение се се променя.
-Телефоните продължават да се disconnect-ват.
Тази седмица си я взех след още един ъпдейт.Не съм я карал,ма нямам и надежди, че ще са ОК нещата![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Всяко каране нови бъгове.
Споделям за да си знаят и другите.
Разбира се, те в ЕТ не знаят нищо, на диагностика не излиза ниииищщо, ама те чехите си знаели какво да правят.
Февруари ъпдейтнаха софтуера на медията поради следните проблеми.
-картата не се прехвъля на виртуалния кокпит.
-телефоните се disconnect-ват.Различни марки, кабели, портове.
-като цяло забива и влачи.
-dynamic road sign display спира и не се оправя до следващо палене.
Не се оправиха нещата,ама изобщо.Дори се появиха нови неща.
-Volume не работи, остава на mute, без значение дали е с телефон или на радио.
-Навигацията забива. Местоположението в движение се се променя.
-Телефоните продължават да се disconnect-ват.
Тази седмица си я взех след още един ъпдейт.Не съм я карал,ма нямам и надежди, че ще са ОК нещата