Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Rangel написа: 29.01.2023, 10:05:56
ключ и пробка освен да ми изпратиш?
Сервизно оборудване нямам
Пробка мога да ти поръчам.
Ще я изчакаме.
Да е ОЕМ.
Що не идеш до Дедо Стефчо @SilverBullet, да ти свърши кадърно работа и да дадеш една газ.
Може и в тоя студ да го дръпнеш с вакуум веднъж за 20мин и си ти
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Канал имам . Просто искам да се позабавлявам. Знам, че мога да отида в сервиз, знам че и до Плд мога да отида, ама искам сам. Поръчай една пробка, аз ще си поръчам ключа.
@SilverBullet, по всички клипчета свалят пробката с 19-ка камък. При мен ли е нещо различно?
Горивния при бензина не съм запознат, но може да се наложи да пуснеш обезвъздушаване през vcds ? Поне при дизела е така.
Гедоре и вакуум помпа имам, така че ако се наложи нещо, мога да ударя едно рамо.
Птобката не ти трябва специално инструмент. Широка отвертка. Става и с левче
Горивен нямаш за смяна.
Масления е много важно да е много качествен,заради правилната циркулация.
6л.ги наливай целите и не се занимаваш 10к.км.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ