Няма ток на кабелите за радиото
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Yordan_Stefanov
Няма ток на кабелите за радиото
Здравейте колеги ,нов съм във този форум и моля да ме извините ако някъде греша.От скоро имам Шкода Октавия 2,2.0 140кс автомат.Преди няколко дни си смених оригиналната мултимедия със едно мое старо CDplayer.Поръчах и тази пластмаса която закрива това голямо място и всичко си беше наред.Тръгна всичко и свиреше нормално няколко дни.И така до днес сутринта слагам ключа въртя и паля,но музика няма.А преди това още със завъртането на ключа CDто светваше.Проверих всички бушони ,проверих и отзад на CDто,кабелите са си на място .Но музика няма.Не идва ток на този кабел който е червения (+) от към колата.Имам си малка отвертка която свети като дадеш на маса и (+) но нито един кабел не реагира.Всички бушони ги проверих,и в бошуниерата и там където са в двигателния обсег.Какво стана и аз не разбрах.Моля дайте вашите мнения, кой по принцип е бушона за радиото,или има някъде другаде който аз не го знам.Къде мога да погледна или как да проверя да намеря проблема .Колата е 2005г Октавия 2.0 140кс.Благодаря предварително.