"Тоя шум може да ти е от GPF-а"
Ама аз нямам бе,къв GPF
Тогава много се зачудих кво да прая,да му извъртя един шамар да се освести и да разбере къде се намира,да се смея ли,да плача ли
И на мен веднъж ми изписа такава грешка (за airbag), но не за секунда, а остана грешката на екрана. При мен се случи, когато вднага след запалването натиснах бутона на мултимедията, за да я пусна. Вероятно мултимедията или някакъв контролер не се беше инициализирал все още, поради което системата е решила, че airbag-ът не отговаря. Загасих, запалих отново и вече нямаше грешка.
Не мисля, че е зле. Освен тези дребни проблеми (понеже аз считам и че течът на маслото ми не е голям проблем) други проблеми не съм имал, така че не се притеснявайте излишно. Единственият друг проблем, който имам, е дребен проблем с помещението за очила в тавана. Капакът му стои малко накриво - предният му край не е наравно с останалата пластмаса, а е хлътнал малко навътре (около 1.0-1.5 мм), а от другата страна при запопчалката пък стърчи с толкова навън и съответно леко по-трудно се затваря докато щракне. Това да са проблемите, както се казва :)atanashh написа: 16.10.2022, 20:42:00 Е толкова ли е да е зле чак? Това с кабела направо като виц си беше. По-скоро разчитах, че като е нова колата, няма да ходя за глупости гаранционно при тях, масло и филтри само и кой от къде е... Явно все по-зле става с новите коли а текущата ме е разглезила.
В темата за Еуратек писах преди седмица как колата беше вкарана на 1.11.2022 за ремонт на теча на масло от дифа и беше отремонтирана на 3.11.2022:
Сега обаче ще "зарадвам" отново всички шкодаджии - ТЕЧЪТ НА МАСЛО ПРОДЪЛЖАВА.smoke написа: 03.11.2022, 22:04:23 Обади ми се днес следобед един любезен младеж от Еуратек, който е работил по колата. Каза ми, че колата е готова. Сменен е семеринг (доколкото разбрах - на диференциала), проблемът с теча на маслото е отстранен.
Ами не от личен опит, аз взех Карок преди няма месец но точно по същото време, колега във фирмата получи служебна Октавия 4, 1.0 тси.Имате ли проблеми с Октавия 4 ?
Любопитно ми е дали force reboot в движение няма да оправи нещата - задържане на on/off копчето за няколко секунди.
Трябва да се пробва, когато пак ми изиграе този номер.mykacu написа: 20.11.2022, 23:47:11 Любопитно ми е дали force reboot в движение няма да оправи нещата - задържане на on/off копчето за няколко секунди.