Еуратек
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
- bad_pesho
- Гараж: Skoda Superb III Facelift 2.0 TSI 280
Еуратек
Не знам колко mm са моите. Само знам, че се чува едно солидно виене отзад, най-често като натисна педала при по-високи скорости. А иначе това нещо започна още като автомобила беше на 5-6 хил. км.MHlebarov написа: 01.11.2022, 22:01:16 @bad_pesho, ако феродото е под 4mm, ще ти препоръчат смяна.
Товаса моите, препоръчаха ми смяна:
![]()
- bad_pesho
- bad_pesho
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
Еуратек
Пичове, когато колата е вкарана в сервиза на Еуратек за гаранционен проблем (в моя случай теч на масло между диференциала и скоростната кутия), след това от Еуратек дават ли някакъв документ за това какво е правено, какво е сменено? Като гледам как взеха колата - казаха "Дай ключа, талона на колата и талона за техническия преглед и бягай да те няма" - без приемен протокол, без никакъв оглед, без никакъв документ, нещо не съм оптимист, че ще дадат някакъв документ след ремонта.
- Мичев
- Гараж: Superb 2.0TDI, 147KW DSG
- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
Еуратек
Винаги са ми давали приемателен протокол.
Но след смяната на медията и екрана не съм искал хартии, очевидно си работят.
За твоя случай ще е хубаво да има документ след ремонта.
Но след смяната на медията и екрана не съм искал хартии, очевидно си работят.
За твоя случай ще е хубаво да има документ след ремонта.
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
Еуратек
Цецо75, то аз ще си искам, ама дали ще получа е отделен въпрос :)
Аз ще искам такъв документ, за да мога да видя някои детайли - като например дали са изписали нови болтове за полуоските (@skodko в една друга тема беше споменал, че тези болтове задължително се сменят с нови след разкачане на полуоска, поне аз така го разбрах). Ако не са, ще си направя извода, че не са сменяли болтовете. Ако не са изписали и масло, пък ще си направя извода, че не са долели маслото, което е изтекло.
Аз ще искам такъв документ, за да мога да видя някои детайли - като например дали са изписали нови болтове за полуоските (@skodko в една друга тема беше споменал, че тези болтове задължително се сменят с нови след разкачане на полуоска, поне аз така го разбрах). Ако не са, ще си направя извода, че не са сменяли болтовете. Ако не са изписали и масло, пък ще си направя извода, че не са долели маслото, което е изтекло.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Еуратек
Абе не съм чел договорите, ама ако ти откажат документ какво са свършили по колата ти, си плаче за разправия и то сериозна. Включително разните му там комисии, че ако трябва и съд.
По си мисля, че ако не поискаш, не ти дават.
По си мисля, че ако не поискаш, не ти дават.
Бееееее.....