Неработещи десни светлини.

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
TedG

Шкода Новак

Гараж: Octavia II Combi FL 2011 2.0 TDI

Неработещи десни светлини.

Мнение от TedG »

Имах такъв проблем преди няколко месеца който се реши като се изваидха и вкараха всички бушони за да се проверят дали има някой изгорял.
Бяха спрели всички дори и тази на номера. Ако може някой съвет че следващия път да знам какво да "рестартирам" :D, наскоро имах пак имах такъв проблем но беше само за дясна дневна светлина, преди да се появи фара за мъгла беше паднал.. и съм карал така към 200-220 км чух някакъв шум ама си казах сигурно съм настъпал нещо.. като спрях тогава ми светна лампата, крушката беше изгоряла и след смяната на фара и крушката пак не светеше дневната светлина. Нямаше напрежение на изводите проверих нямаше и прекъснат кабел. Малко след това бях на преглед пичовете нещо пипнаха под капака и се оправи.. сетих се че не бях "рестартирал" акумолатора ама като ги попитах какво са направили да се оправи и те не можаха да ми кажат.

О2 фейс 140 2.0 TDI с автоматично включване на фаровете.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”