Еуратек

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Fibrom

Шкода Новак

Гараж: O3 1.4 TSI 140 PS

Еуратек

Мнение от Fibrom »

Използвам тази тема да изкажа благодарности към г-н Петър Божилов от Еуратек - "Надежда" [smilie=thank_you2.gif]
Бързо беше поръчано задното фолирано фабрично стъкло, а когато взех колата беше старателно измита
Radiii

Шкода Новак

Еуратек

Мнение от Radiii »

Здравейте. Имам детайли за пребоядисване по каско от Бул Инс и имам право на доверен сервиз. До колкото видях в техния списък в сайта им е наличен и ЕУРАТЕК в надежда. До колкото съм чувал за пребоядисване пращат в Ветек (интересното е че го няма в списъка) когато колата вече не е в гаранция. До колкото съм чувал за Ветек има добри отзиви за това смятам там да десйтвам. Как се случва цялата процедура - за момента това , което знам е ,че трябва да кажа желания сервиз и да си взема "Възложително писмо" ( мисля че така се казваше) , след това да отида в ЕУРАТЕК и да се разбера кога да закарам колата или там трябва да оправя нещо документално и в последствие да се разбера със Ветек за час и т.н. Разибрасе приемам и предложения за други сервизи стига да ги има в списъка на БулИнс . Също така ако някой е пребоядисвал или полирал там може ли да сподели цени, че имам 1-2 детайла , който си имаха забележки преди каското и обмислям направо да оправя и тях с едно вкарване в сервиза.
tuningmania

ŠKODA MASTER

Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!

Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.

Еуратек

Мнение от tuningmania »

До @Radiii - Правилния термин за писмото е възлагателно. Щом "Бул Инс" ТИ разрешават да се ремонтира Автомобила в "Еура Тек", взимаш писмото и с него отиваш в "Еура Тек" за записване на Час за приемане на Автомобила. "Еура Тек" може и в "Горов" да я закара. Дано ТИ кажат къде ще я дадат, че да можеш да идеш и да се уговориш там за другите детайли.
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!

Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Аватар
smoke

Škoda Ентусиаст

Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG

Еуратек

Мнение от smoke »

Radiii, въпросният списък на БулИнс не е мерило. В този списък фигурират не само обикновените доверени сервизи, но и сервизите на почти всички официални представители на автомобилните марки у нас (в частност и Еуратек, Нисан, Автомотор, Порше, Мото Пфое и т.н, даже и Силвър Стар - Мерцедес). В официалните сервизи цените са доста по-високи от другите доверени сервизи. Затова в официален сервиз застрахователите пращат само коли в гаранция (коли до 5 години), защото тези коли няма как да се ремонтират в неофициален сервиз (т.е. в обикновен доверен сервиз), тъй като иначе би им паднала гаранцията. Ако застраховката ти няма опция за ремонт в официален сервиз, няма да искат да пратят колата ти в Еуратек, а ще я пратят в обикновен доверен сервиз. Затова първо се обади и питай БулИнс за Еуратек преди да правиш конкретни планове за Еуратек.
Radiii

Шкода Новак

Еуратек

Мнение от Radiii »

Благодаря за отговорите.Да по каско е отбелязано доверен сервиз, не е отметнано официален - все пак колата е над 5 години . За това писах и че приемам предложения и за други сервизи тъй като има вероятност да ми откажа за Еуратек. В момента ровя и гледам където намеря информация за сервизите , който ги има в списъка , за да избера и резервен.
mukot

Škoda Фен²

Гараж: Honda ZR-V Advance e:HEV; Toyota Cororlla Cross 2,0L HEV Executive plus

Еуратек

Мнение от mukot »

Препоръчвам Лазурит, но до скоро се чакаше много докато ти дойде реда. Най-вероятно го има в доверените сервизи на БулИнс. :)
Манев

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M

Еуратек

Мнение от Манев »

Има ли някакво развитие на казуса с Булстрад?
nik0lay

Škoda Фен²

Гараж: Служебна Skoda Superb Mk4 Edition, 2.0 diesel, 4x4
Ex. Octavia 1.5 Mhev Edition

Еуратек

Мнение от nik0lay »

Манев написа: 29.09.2022, 19:55:20 Има ли някакво развитие на казуса с Булстрад?
До колкото съм информиран - не.
Една от 2те неща са станали при моя случай:
- или лизингодателя е поел за собствена сметка разхода между услугата на ЕТ и приемливата стойност на услугата от страна на Булстрад

Или
- са се разбрали на top to top равнище - лизингодател/ ЕТ, защото е правена такава среща…
Аватар
Erebus

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 4 2.0 TDI

Еуратек

Мнение от Erebus »

Манев написа: 29.09.2022, 19:55:20 Има ли някакво развитие на казуса с Булстрад?
Инфо от миналия месец - не.
nmnikolov

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG

Еуратек

Мнение от nmnikolov »

Някой запознат може ли да каже ажеба колко време отнема смяна на лентов кабел и кодиране след това?

Малко предистория на въпроса ми: от известно време започна да свети доста често жълтата лампичка на таблото, че не работи темпомата. След изгасяне, изваждане на ключа и запалване се оправяше. Преди 3 седмици сменях масло в ЕТ и ми казаха, че лентовия кабел е за гаранционна смяна. Записват ми час за след 3 седмици (първия свободен час). Карам колата вчера сутринта и очаквам да е готова в рамките на деня. Да ама не... Звъня вечерта и сменили лентовия кабел, ама диагностика не може да се добере до моята кола да я кодира, което кодиране отнемало и време. Преди малко пак звъня и ми казват, че може и днес диагностика да не стигне до моята кола и се развиках по телефона и казаха "Ок, ще направим всичко възможно днес да стане". От предишен опит дори знам, че често събота дори нямат диагностик на смяна и има вероятност колата и утре да не е готова. Адски несериозно ми се струва да се записва час 3 седмици напред и накрая колата да стои и да чака с дни, защото не може да и дойде ред...
Изображение
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Еуратек

Мнение от Цецо75 »

Леш е в сервиза. Хора ли нямат, организация ли нямат... незнам.
Бееееее.....
nmnikolov

ŠKODA MASTER

Еуратек

Мнение от nmnikolov »

Мен това не ме интересува. Аз категорично не съм ОК колата ми да седи от четвъртък сутринта евентуално до понеделник на обяд/вечерта защото им е леш в сервиза...
Изображение
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Еуратек

Мнение от Цецо75 »

Аз не ги оправдавам. Просто казвам, че не си единствения.

А за успокоение - и по-зле ще става.
Бееееее.....
peyopetrishki

ŠKODA MASTER

Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp

Еуратек

Мнение от peyopetrishki »

Цецо75 написа: 30.09.2022, 13:13:10 А за успокоение - и по-зле ще става.
Успокояващо наистина [smilie=sarcastic.gif] [smilie=sarcastic.gif]
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
nmnikolov

ŠKODA MASTER

Еуратек

Мнение от nmnikolov »

Преди 3 седмици като ми казаха, че колата е за смяна на лентов кабел и най-близкия час за това е след 3 седмици директно питах приемчика какво правим ако има гаранционен проблем и колата не може да се движи. Пак ли ще трябва да чакам близо месец, защото нямат свободен час... Вдигаше рамене.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”