П.с. Приемам критиката
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)

Нищо, неизбежно е след няколко спирания да има леко тресене+бучене
Колата не спира )
![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)
Ами и според мен се подразбира, ама ти питаш
Всъщност не е ясно какво точно е прегряло - дискове, накладки, течност... А според това и как се усеща педала. Аз лично съм си прегрявал спирачките доста пъти. Имам няколко дни каране с Октавията и с Пасата на Калояново, и крайното проявление при каквото и да е прегряване на спирачките е увеличения спирачен път. Усещането в педала може да варира според това какво точно е прегряло, колко е прегряло, какви са апаратиет, какви са дискове, какви са накладкие, каква е течноста, какви са тръбичките. Отделно от това, пасата съм го прегрявал на магистралта доста пъти, понеже не съм го карал за разход, а той тешеже много.
Моят съвет е да си изкараш зимата със сегашния сет-ъп. То с твоето каране тъкмо "новото" АТЕ ще е за смяна май-юниRangel написа: 30.09.2022, 10:14:22 Какво да правя? Да си карам докато заминат накладките и после да купя дискове с накладки или какво? Най-вероятно проблемът е само в накладките.

Усеща се като направиш едно или няколко последователни спирания от висока скорост. Примерно носиш се с 200+ и натискаш спирачката. Колата започва да намалява, ама не така добре, както си свикнал да спира от 100 да речем... Сега тук може да почне да бучат дискове, да тресе леко итн, при което ти усещаш, че нещо не е ОК и отпускаш педала за момент и пак го натискаш. В този момент осъзнаваш, че възможностите на колата да спира са още по-малки от преди това. Педалът на спирачката е натиснат, но се усеща така все едно нямаш серво (твърд).
Пълна кола 4-5 последователни спирания от 220+ до 100-140 и си готов с цигулките
Ако някой си кара колата по този начин (и то регулярно) и то с още пътници в нея, последният проблем, за който би трябвало да мисли са спирачкитеSilverBullet написа: 30.09.2022, 14:34:23 Пълна кола 4-5 последователни спирания от 220+ до 100-140 и си готов
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)