Окачване на Ок2 Хечбек

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
dannyvrs

Шкода Новак

Окачване на Ок2 Хечбек

Мнение от dannyvrs »

Здравейте предстои ми смяна на амортесьори на Ок2 хечбек .
Чел съм че коментирате различни окачвания като аз си мисля че мойта си е с най-обикновенното.
Като че ли ми се иска да я подсиля . Не съм сигурен обаче че ще
купувам чисто нови части а бих се възползвал от употребявани но ме интересува какво по-добро окачване може да се сложи като имам само изискване да стои стабилно да се усеща здрава а не мека колата доста често се товари на макс
Благодаря предварително
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Окачване на Ок2 Хечбек

Мнение от zar »

dannyvrs, От "Bilstein" B4 съм много доволен за момента.Окачването се усеща почти ,както си описал ,че го искаш.Иначе има и колеги със Eibach китове ,с тях се намаля просвета на колата и окачването е с много добро поведение.
Последно промяна от zar на 29.09.2022, 13:36:48, променено общо 1 път.
Dieselgate Team member
dannyvrs

Шкода Новак

Окачване на Ок2 Хечбек

Мнение от dannyvrs »

Супер но някакви линкове към кое колко и да се види нагледно аз си мисля че и прожините ще трябва да се сменят за 260 смятам че квото са свършили са свършили 😂
Аватар
donci

ŠKODA MASTER

Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl

Окачване на Ок2 Хечбек

Мнение от donci »

dannyvrs,

Аз съм със Sachs вече пета година и съм много доволен. Не са толкова твърди като Bilstein, а това е добре за комфорта. В същото време колата ми е много стабилна на пътя. От Eibach нямам впечатления. На предишната ми кола бах с Monroe - също бях доволен, но пък излезнаха много ментета. Чул съм също добри отзиви и за Koni.
dannyvrs

Шкода Новак

Окачване на Ок2 Хечбек

Мнение от dannyvrs »

donci написа: 29.09.2022, 12:40:58 На предишната ми кола бах с Monroe - също бях доволен, но пък излезнаха много ментета
Сложих монро на буса дано не си прав 😂 на скаута спожих Билстайн и съм доста доволен “здрава” и стабилна за 4 санта по висока е Уникат
Твзи китове не разбрах какви са ?
къде могат да се яземат само от еуратек ли ?
Аватар
nasmen

Škoda Фен

Гараж: Skoda Octavia 2 Combi 1.9 TDI 105 HP PD BKC

Окачване на Ок2 Хечбек

Мнение от nasmen »

Аз сложих на моята пружини Eibach Prokit с амортисьори Kayaba Ultra SR и съм доволен от поведението на колата. Стана много стабилна в завоите и вози доста стегнато. Просветът е намален с 30 мм.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”