Октавия 3 ФЛ 2017 клаксон
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Angel_
- Гараж: Octavia 3 FL 1.6 TDI 2017
Golf 5 1.6i 2006
От скоро карам въпросния автомобил, но ми прави впечатление, че клаксона звучи много изстрадало. Огледах през решетката и ми направи впечатление, че има само един клаксон, а из интернет излизат с два - един за висок тон и един за нисък. Дали при мен е един общ и единия тон е изгорял или има нещо друго. Евентуално ако е с един клаксон някой да помага с номер да мога да го сменя.
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
На мен фабията беше с еднин пискун само и беше ебаси смешното
А аз ползвам клаксона, кажи речи колкото спирачките
И си взех от една морга някакви тромби, и ги смених, та живнах. Сега не мяука, като настъпена мачка.
Може би зависи от оборудването с какъв клаксон ти е колата, двутонов или само с един тон.![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Къде са на октавията тромбите? Моята си свирка двоен тон.
Може би зависи от оборудването с какъв клаксон ти е колата, двутонов или само с един тон.
Къде са на октавията тромбите? Моята си свирка двоен тон.
-
Angel_
- Гараж: Octavia 3 FL 1.6 TDI 2017
Golf 5 1.6i 2006
Зад централната решетка... Май трябва да се сваля броня за да се смени ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)