Падат оборотите

Всичко за Шкода Октавия I и Tour, произведена от 1996г. до 2010г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
destiled

Шкода Новак

Падат оборотите

Мнение от destiled »

Здравейте,колеги.

Имам следния проблем,колата е 1.8 турбо 150 коня Agu бензин чист без газ.При каране когато изключа от скорост,оборотите падат под 800 на около 500 и се връщат след това на 800.Не го прави всеки път,почистих дросела и днес го адаптирах,като нямам наблюдения дали е имало ефект,мисля че започна да го прави след като откачих акумулатора.Ще съм благодарен ако чуя и други мнения евентуално ако не съм го оправил,къде да търся причината.Благодаря предварително
DIDOO

Škoda Фен²

Гараж: Суперб 3V ,L&K ,280 ps TVS engineering
- ECU & DSG st.4

Падат оборотите

Мнение от DIDOO »

От дросела е най -вероятно ..

Потенциометъра си заминава (пистата по която се плъзга индикатора ) .

Може да го отвориш и да го почистиш с спрей за почистване на потенциометри ...(електронни компоненти) .

Може да изкара още половин -една година .
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia I”