Здравейте колеги,
Препоръчайте сервиз/автомонтьор, които да е специализиран за раздатъчни кутии в София?
Skoda Octavia II Scout 2010 PD 140 HP
Сервиз в София - раздатъчна кутия
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
StefanUrumov
- makaveli
- Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
Знам, че @AUTOCOMPLEX RS, правят ремонт по скоростни кутии... попитай!
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
StefanUrumov, Преди 7 години ,така и не открих такъв.Може и за толкова много време да се е появил някой ,но съм скептичен
Така сега (следващото е само предположения) незнам какъв ти е случая ,обаче мога да ти кажа едно нещо - прецакаш ли раздатката ,въобще забрави за какъвто и да е ремонт по нея ,а започваш едно търсене и си купуваш отнякъде втора ръка!Всичко това отново от личен опит с колата от аватара ми 
Dieselgate Team member
- Petk0FF
- Гараж: Без гараж ;)
- Обратна връзка:
И аз съм чувал, че майстори като чуят за раздатката и тактично ти отказват. Работата е много пипкава, сложна и скъпа. Малко си залагаш главата ако попаднеш на всичкоможещ шарлатанин.
Бих ти препоръчал да говориш с хората от Джемини 4. За тях съм чувал добри отзиви а и излизаш с гаранция, но преди това питай за цената.
Аз лично за такова нещо само на тях бих се доверил.
Успех!
Бих ти препоръчал да говориш с хората от Джемини 4. За тях съм чувал добри отзиви а и излизаш с гаранция, но преди това питай за цената.
Аз лично за такова нещо само на тях бих се доверил.
Успех!
-
kruba
При нас може,да се намери сервиз.
Струва до 1000 лв.
Условието е ,да се върне старатa.
И стават за тез коли
označení převodovky 0AV409053__. Pasuje do vw passat, seat altea, škoda octavia,1.6tdi,1.9tdi,2.0tdi,1.8t,1.8tsi,2.0tsi,1.4tsi
p.s
Ако е същата,има една за продажба..800 лв
https://www.autovrakovistefrkal.cz/prev ... 0cn409053/
Струва до 1000 лв.
Условието е ,да се върне старатa.
И стават за тез коли
označení převodovky 0AV409053__. Pasuje do vw passat, seat altea, škoda octavia,1.6tdi,1.9tdi,2.0tdi,1.8t,1.8tsi,2.0tsi,1.4tsi
p.s
Ако е същата,има една за продажба..800 лв
https://www.autovrakovistefrkal.cz/prev ... 0cn409053/