Разход на акумулатора при изгасена кола

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
samy

Шкода Новак

Гараж: Шкода Октавия МК2; 2.0 FSI, 110 kW, 150 hp; комби; АГУ, автоматична скоростна кутия

Мнение от samy »

Здравейте, имам голям разход на енергия от акумулатора при изгасен двигател. Установих, че се дължи на верига, отговаряща за лостчетата на мигачите и стъклочистачките. На схемата в ръковоството се води F2 (Предпазители моторен отсек тип 2). При включен предпазител е около 70 мА, при махнат - 10 мА. Моля да ми препоръчате сервиз или специалист, който може да се заеме с ремонта. Колята е Шкода Октавия МК2 2.0 FSI, комби, бензинова,150кс, с газов инжекцион.
Аватар
joro_kem

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI

Мнение от joro_kem »

ако упоменете и местоположение, ще е още по-лесно да ви упъти някой ;)
samy

Шкода Новак

Гараж: Шкода Октавия МК2; 2.0 FSI, 110 kW, 150 hp; комби; АГУ, автоматична скоростна кутия

Мнение от samy »

От София съм.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”